Életmód / Ezotéria

Ez a te legnagyobb félelmed a csillagjegyed szerint

Ez a te legnagyobb félelmed a csillagjegyed szerint

Rák

Egy Rák számára a család az első, éppen ezért a félelmeid is itt koncentrálódnak: rettegsz attól, hogy valamiféle viszály alakul ki, hogy megbomlik az egyensúly vagy hogy valaki haragban lesz valakivel.

Éppen ezért állandó villámhárító szerepet játszol, te vagy a közvetítő és a békefenntartó, ami viszont éppen téged merít ki néha a végletekig.

Oroszlán

Az Oroszlán imád a figyelem középpontjában lenni, éppen ezért a legnagyobb félelmed az, hogy elfeledkeznek rólad. Könnyen magadra veszed, ha nem hívnak meg egy baráti kávézásra vagy elfelejtenek szólni egy buliról, mert állandó megerősítésre van szükséged, hogy fontos szerepet töltesz be az emberek életében.

A gondolat, hogy nem tettél jó benyomást valakire, számodra maga a horror.

Szűz

A mindig alaposan felkészülni szerető Szűz attól retteg legjobban, hogy kapkodnia kell, hogy nem tud valamit átgondolni, vagy hogy nem tudja rendesen átlátni a lehetőségeit.

Mivel fontos számodra a rendszer és a rend, az, hogy sietve kell döntést hoznod valamiről, hatalmas feszültséget kelt a lelkedben, és biztos, hogy komoly gyomorgörcsöt okoz, ha siettetnek vagy kapkodnod kell.

1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást