Életmód / Ezotéria

Ez a te legnagyobb félelmed a csillagjegyed szerint – Magadra ismersz?

Ez a te legnagyobb félelmed a csillagjegyed szerint – Magadra ismersz?

Kos

A Kos legnagyobb félelme, hogy lemarad valamiről, hogy egy helyben kell toporognia, miközben az események elhaladnak mellette. 

Annyira félsz attól, hogy elszalasztasz egy lehetőséget, vagy hogy kimaradsz valamiből, hogy hajlamos vagy akár meggondolatlanul is fejest ugrani valamibe, és gyakran szoronghatsz az életkorod miatt is, mintha attól tartanál, hogy már nem jut elég időd valamire.

Bika

A Bika mindig erősnek és szívósnak mutatja magát, de a felszín alatt érző szív rejlik. Romantikus oldalát azonban éppen azért mutatja csak meg ritkán, mert fél tőle, hogy valaki megbántja, visszaél az érzéseivel. 

Egy Bika számára komoly erőpróbát jelent, hogy őszintén beszéljen a lelki világáról, mert a sebezhetőség számára a legijesztőbb dolog.

Ikrek

Az Ikrek megnyerő és simulékony természetével minden helyzetben feltalálja magát, azonban, amikor mégis elbukik, nem tudja, hogyan kezelje a ritkán tapasztalt érzést, és nagyon nehéz számára az újraindulás, önbizalmának visszanyerése.

Éppen ezért a kudarc számára a legerősebb félelem, és hajlamos lehet arra is, hogy kisebb célokat tűzzön ki maga elé, mint amilyenekre hivatott lenne, csak hogy biztosan ne bukjon el.

Oldalak: 1 2 3 4

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást