Stílus

Az 5 legmenőbb köröm trend idén ősszel, szerintünk

Az 5 legmenőbb köröm trend idén ősszel, szerintünk

A vastag pulcsikkal együtt elővehetjük a sötétebb, ősziesebb körömszíneket is. Az alábbi öt stílus lesz a legmenőbb idén ősszel, úgyhogy ha nem tudod, milyenre pingáld a körmeidet, inspirálódj a most legdivatosabb stílusokból.

Kapaszkodjunk a nyárba: a neon csíkos

A neonszíneket nem igazán az őszi időszakra képzelné el az ember sem ruhában, sem körömben, de ha nem szeretnéd még elengedni a nyarat, van egy jó hírünk: most óriási divat lesz a visszafogott, éppen csak megjelenő neonszín a körmökön. A leginkább úgy tudod visszacsalni a nyári színeket a körmeidre, ha csak egy vékony csíkot kérsz a manikűröstől az egyébként nude alaplakkodra.

Képek: 1, 2, 3

A visszafogott köves

Nem kell mindig műalkotásokat viselned a körmeiden – ha kicsit egyszerűbbet szeretnél éppen, vagy egyébként is ez a stílusod, akkor az új trendnek örülni fogsz. A bőrszínű, barnás alapon egy-egy strasszkő gyönyörű, visszafogott és mégis elegáns, a mindennapokra bárkinek, bármilyen munkához tökéletes lehet.

Képek: 1, 2, 3

Furcsa, de működik: a tehénfoltos

Elég extrémnek tűnhet, de nagyon jól tud kinézni, feltéve, ha tudod viselni – a tehénfoltos kétségkívül az ősz egyik legfurcsább trendje lesz. Érdemes hozzá jó manikűröst keresni, mert nagyon könnyű elrontani, de ha ügyesen megcsinálják, különleges és mutatós körmeid lesznek. Ha hódolnál a trendnek, de nem vagy elég bevállalós, akár egyetlen körmödre is kérheted a mintát.

Képek: 1, 2

A brit királyi család után szabadon: gyöngyöket mindenhova

A strasszok már mennek ki a divatból, legalább is nem lepik el az összes körmünket – jönnek viszont helyette a gyöngyök, amik elegáns kiegészítői lehetnek bármilyen szettednek. A klasszikus stílus kedvelői ne hagyják ki semmiképpen, de azzal azért érdemes számolni, hogy érezni fogod a körmeiden őket, hiszen sokkal nagyobbak, mint a visszafogottabb strasszkövek.

Képek: 1, 2, 3

Metálos francia manikűr

Ha szereted a klasszikusokat, de csavarnál is egy kicsit a stíluson, akkor ez a trend való neked. A metálfényű lakkoktól a körmeid még elegánsak és visszafogottak maradnak, de lesz bennük egy kis plusz, amitől mégis különlegesnek érezheted magad. Ne fogd vissza magad, minden fémes árnyalattal jól mutat!

Képek: 1, 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást