A leghíresebb esküvők 2012-ben

A leghíresebb esküvők 2012-ben

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / A leghíresebb esküvők 2012-ben

2012-ben is számos sztár állt oltár elé, hogy örök hűséget fogadjon szerelmének. 

Cynthia Nixon és Christine Marinoni

Már évek óta nem titok, hogy a Szex és New York Mirandája saját neméhez vonzódik. Szerelmével, Christine Marinonival már több mint 10 éve alkotnak egy párt, de csak 2012 májusában, 3 év jegyesség után mondták ki a boldogító igent.
A ceremóniát New Yorkban tartották, Cynthia egy Carolina Herrera ruhát viselt a nagy napon. A párnak van egy közös gyermeke is, Max Ellington Nixon-Marinoni, akinek Christine adott életet.

Balogh Edina és Som Krisztián

Szintén ez év májusában kötötte össze hivatalosan is az életét a Barátok közt sztárja, Balogh Edina és Som Krisztián. A sorozat Nádor Kingája az esztergomi Bazilikában fogadott örök hűséget kedvesének, akivel már a szülővé válásra készülnek, ugyanis Edina októberben jelentette be, hogy babát vár.
A nagyszabású esküvőn a sorozat rajongói és szereplői is részt vettek, a menyasszony meseszép ruhájában pedig csak úgy tündökölt. 

Kép forrása: Niko ékszer

Drew Barrymore és Will Kopelman

Június 2-án állt oltár elé a Charlie angyalai sztárja, a színésznő immáron harmadszorra ment férjhez. Drew Barrymore és szerelme, Will Kopelman Dél-Kaliforniában mondták ki a boldogító igent, és akkor már izgatottan készültek első gyermekük érkezésére.
Pár hónappal később Drew életet adott kislányuknak, Olive-nak, akivel teljessé és még boldogabbá vált életük.

Matthew McConaughey és Camila Alves

A sármos színész június 9-én vette feleségül gyermekei édesanyját, Camila Alvest. Az esküvőre szűk körben, Matthew texasi birtokán került sor, az ünneplés három napon át tartott.
A pár 2006-ban ismerkedett meg egymással, harmadik gyermekük december 28-án született meg, aki a hároméves Vidához, és a négyéves Levihez csatlakozott. 

Natalie Portman és Benjamin Millepied

Az Oscar-díjas színésznő augusztus elején kelt egybe párjával, Benjamin Millepieddel, akivel a Fekete hattyú forgatásán habarodtak egymásba.
A menyegzőre szűk körben, a kaliforniai tengerpart Big Sur nevű szakaszán került sor egy magánházban. Az esküvő meghitt és romantikus volt, Natalie és Benjamin a zsidó szertartás szerint fogadtak örök hűséget egymásnak.

A párnak már van egy kisfia, Aleph.

Cobie Smulders és Taran Killam

Az Így jártam anyátokkal sztárja szeptember első hétvégéjén ment hozzá gyermeke apjához, Taran Killam-hez. A lakodalmat a kaliforniai Califban, egy ranchen tartották. A háromszáz fős esküvőn a stábtagok is jelen voltak, Cobie egy földig érő, hátán mélyen kivágott Claire Pettibone ruhát viselt.
A sorozat Robinja és férje 2008-ban jöttek össze, az eljegyzésre megismerkedésük után egy évvel később került sor, első gyermekük, Shaelyn Cado Killam pedig 2009 májusában született. 

Blake Lively és Ryan Reynolds

A szőkeség és szerelme, Ryan Reynolds a legnagyobb titokban házasodott össze, csak a családtagok és a legközelebbi barátok voltak jelen a meghitt hangulatú ceremónián, amelyre szeptember közepén került sor.
A két híresség a Zöld lámpás című film forgatásán szeretett egymásba, szerelmük azóta is töretlen, amit mi sem bizonyított jobban, mint a Dél-Kaliforniában tartott menyegző. 

Anne Hathaway és Adam Shulman

Blake Lively után alig két héttel később Anne Hathaway is kimondta a boldogító igent vőlegényének, Adam Shulman-nek.
Az esküvőt családi körben, Kaliforniában tartották meg. Anne és színész kedvese már négy éve alkotnak egy párt, 2011 novemberében került sor az eljegyzésre, és majdnem egy évvel később hivatalosan is összekötötték életüket. 

Jessica Biel és Justin Timberlake

Talán az év legjobban várt esküvője volt Jessica és Justin menyegzője, ami 2012. október 19-éig váratott magára. A sztárpár szinte az utolsó pillanatig titokban tartotta a lagzi helyszínét, így sokakat váratlanul ért, amikor kiderült, hogy a fiatalok Olaszországban esküdnek örök hűséget egymásnak.
A pár öt év után házasodott össze, a szép színésznő egy gyönyörű Giambattista Valli esküvői ruhában vonult oltár elé. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást