A legszuperebb leárazott téli ruhadarabok, lelőhelyekkel

A legszuperebb leárazott téli ruhadarabok, lelőhelyekkel

Címlap / Stílus / Divat / A legszuperebb leárazott téli ruhadarabok, lelőhelyekkel

Az elmúlt évünk nem a divatról szólt, a világjárvány ezt az iparágat is átalakította – és ez nem csak az aktuális trendekre igaz. Ami viszont biztos, hogy a leárazások még mindig hívogatónak bizonyulnak.

Kabátok és dzsekik

Ha egy darabot kell kiemelnem, amire hajlandó vagyok sokszor és sokat költeni, akkor egyértelműen a kabátokat mondanám. Nyáron érzem igazán jól magamat, talán ezért is van az, hogy a telet, a hideg hónapokat próbálom feldobni – és persze melegen tartani a testemet, amennyire csak tudom. Ami az idei leárazásokat illeti, bátran feltankolhatsz az akciókban, mert nem csak szezonális trendi darabok várnak rád, hanem igazi, örök klasszikusok is.

1. AboutYou, 2. AboutYou, 3. Sinsay, 4. Cropp, 5. Reserved (háttér: saemilee/istockphoto.com)

Pulóverek és kardigánok

Általánosságban véve igaz, hogy a divat keveset változik, ha téli pulóverekről és kardigánokról van szó, legalábbis az biztos, hogy a kötött és a pihe-puha darabok örök slágernek bizonyulnak. Ezek azonban nem olcsóak, ha szeretnél spórolni egy kicsit, akkor érdemes figyelned a leárazásokat, és inkább szezon végén feltankolnod a különleges, meleg darabokból.

1. Reserved, 2.
Sinsay, 3. H&M, 4. Orsay, 5. Bonprix (háttér: saemilee/istockphoto.com)

Kényelmes ruhák

A kényelmes, egyrészes ruhákat kevesebben hordják télen, mint nyáron, pedig akadnak köztük olyan univerzális darabok, amik minden évszakban megállják a helyüket. Persze, a hideg hónapokban fel kell kapnod hozzájuk egy harisnyát és egy vastagabb kardigánt is, de érdemes szemezgetned velük a leárazások során.

1. AboutYou, 2. Orsay, 3. Bonprix, 4. H&M, 5. Reserved (háttér: saemilee/istockphoto.com)

VIDEO Ők a legkedvesebb és egyben legszebb csillagjegyek

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»