Stílus / Test

5 új körömtrend, amit 2019-ben imádni fogunk

5 új körömtrend, amit 2019-ben imádni fogunk

Ha körömtrendekről van szó, én a klasszikus híve vagyok: a manikűrösöm már kérdés nélkül is tudja, hogy egyszerű franciát fogok kérni, díszítés nélkül. Azonban sokan szeretik a változatosságot a kezeiken is, és az idei évben nem csak új technikák, hanem hódító trendek is világkörüli útra indultak.

Holografikus manikűrök

A „CD-trend” néven elhíresült irányzat már néhány éve jelen van a manikűr világában, legalábbis a metálos színek az elmúlt időszakban a lakkok, géllakkok és a kiegészítő körömdíszek közé is begyűrűztek. 2019-ben kiteljesedni látszik ez a trend, hiszen nem csak az eddig ismeretes metálos ragyogás, hanem a valóban CD-szerű színvilág is feltűnik a körmökön.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Akár teli festést kérsz, akár csak díszítés gyanánt választod ezeket az árnyalatokat, nem tudsz melléfogni velük. Modern, vagány és fiatalos megjelenést kölcsönöznek neked és a körmeidnek egyaránt, ráadásul – mivel alapvetően sötét színekről beszélünk – a rövidebb fazonok esetében is igazán jól mutatnak majd.

Gyöngyök mindenütt

Idén egyértelműen hódítanak a gyöngyök minden téren.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A körmökön nagyon romantikus, bájos megjelenést kölcsönöznek viselőiknek, szemben pl. a korábban említett, holografikus színekkel. Jó választásnak bizonyulnak az átlagos hétköznapokra éppúgy, mint randevúra vagy romantikus alkalmakra, pl. esküvőre, évfordulóra. Elsősorban pasztelles, visszafogottabb színekkel harmonizálnak!

Vonalak és minták

Nem is olyan régen még egyértelműen uralták a díszítési technikák világát a különféle csigavonalak, kacskaringós indák, de ennek idén lőttek – most sokkal trendibbek a szögegyenes vonalak, a csíkozások és a geometriai minták.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

A görög mintaként elhíresült, szögletes vonalakból álló díszítés megkerülhetetlen, de a zebracsíkokra hajazó vonalak és a négyzetrácsszerű textilminták is hódítanak. Bár ezeket a díszeket szabadkezes technikával is kérheted a manikűrösödtől, gyorsabb és sokszor szabályosabb lesz a végeredmény, ha nyomdáztok.

Áttetsző alapok

Érdekes és újszerű irányvonalat rejtenek az áttetsző körmök, amik eredetileg a természetességet sugallták, most azonban kaptak egy kis csavart.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Ezek a manikűrök az idei trendben elsősorban a hosszú körmökön tűnnek fel, és sokszor kapnak olyan díszítést, vagy éppen egészen halvány, áttetszős árnyalatot, aminek köszönhetően elveszítik a természetességüket. Ugyanakkor nem feltétlenül szükséges, hogy egy manikűr trend mindenáron natúrnak hasson – igaz ez erre az irányzatra is!

Galaktikus ragyogás

Az idei trendek azoknak is tartogatnak különlegességeket, akik imádják körmeiken a ragyogást.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4 / 5

Most a galaxisunk inspirálta színek hódítanak, tehát a sötétebb kékek, lilák, vörösek nyerték el a tervezők tetszését. Ezek az árnyalatok egyébként nem csak a csillámokat illetően népszerűek, a trend szerint a „hagyományos” festési technikák is építhetnek rájuk, feltéve, hogy valamilyen formában emlékeztetnek minket a galaktikus látványra.  

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást