A könnyebb főzés, kevesebb hulladék és nyugodtabb környezet érdekében nem árt, ha a konyha legneccesebb részeit is kitakarítod, sőt, lomtalanítod – sokszor ugyanis nem a kosszal, hanem a sok kacattal van probléma. Mutatjuk, hogyan tökéletesítsd a konyhád leglomosabb részeit.
5/6 Az étkészletes fiók
Azt hinné az ember, hogy ezt könnyű rendben tartani, pedig egyáltalán nem: olyan cuccokat is bedobálunk, amiket egy évben egyszer használunk, aztán ki sem tudjuk nyitni utána a fiókot az esetek legnagyobb százalékában.
Az étkészletes fiókban csak azokat az evőeszközöket tárold, amiket főzéshez és evéshez gyakran használsz, az olyan elfeledett dolgokat pedig, mint az avokádópucoló vagy az ananászbél-kiszedő, rendszerezd egy másik fiókban vagy szekrényben!
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!