Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz?

Címlap / Életmód / Ezotéria / Horoszkópod szerint így tálalod a problémáidat – Magadra ismersz? / 2. oldal

Ikrek

Az Ikrekkel igazán könnyű dolgod van, ők nagyon könnyen befolyásolhatóak és meggyőzhetőek, ráadásul kifejezetten kommunikatívak. Általában remek érzelmi intelligenciával rendelkeznek, szóval túl sűrűn nem is kerülnek konfliktushelyzetbe: már eleve kiküszöbölik azokat a viselkedésükkel.

Ha mégis nézeteltérés adódna köztetek, valószínűleg ő elébe megy az egésznek, és már előtted rendezni próbálja. Ha mindezek ellenére te kezdeményeznél, akkor legyél könnyed, humoros, mert így is menni fog.

Rák

A Rákok ugyan nagyon jól viszonyulnak a kompromisszumokhoz és nyíltan állnak a megoldások elé is, kifejezetten érzékeny személyiségek. Amikor már ténylegesen a probléma elsimításáról van szó, akkor odateszik magukat, de hihetetlenül sértődékenyek – minden egyes szóra, ami elhagyja a szádat, kiemelten ügyelned kell.

Ők azok, akik folyton jelentést és bántást látnak ott is, ahol szó sincs erről, ezért a túlságosan realista és durva érvelés náluk éppen az ellenkező hatást kelti. Csakis alaposan előkészítve a terepet, semmiképpen sem őket hibáztatva szabad vázolnod a gondjaidat.

Oroszlán

Az Oroszlánok gyakran nehéz diónak bizonyulnak a konfliktuskezelés során, de azért hozzájuk sem vezet túlságosan rögös út.

Ami biztos, hogy nagyon érzékeny és büszke jegynek számítanak, ezért minden ellenük intézett vád bántja a hiúságukat. Hihetetlenül nehezen ismerik el, ha hibáztak, és nagyon vigyáznod kell neked is, hogy az érdekegyeztetés során ne bántsd meg az egójukat – akkor ugyanis garantáltan nem lesznek kompromisszum készek.

Egy Oroszlánt nem szabad hibáztatnod, vádolnod (amúgy is kivágja magát), és nagyon ügyelj rá, hogy véletlenül se mások előtt rendezzétek a vitát.

Szűz

A Szűz jegyű emberek meggyőzése során sincs túl könnyű dolgod, mert ők ugyancsak mindig nagyon logikusan tesznek meg minden lépést – ezért kis esély van arra, hogy elismerik a hibáikat. Meglehetősen hidegen állnak az érzelmi dolgokhoz, így aztán nem is megy nekik olyan jól, hogy mélyen belelássanak mások lelkébe.

Ugyanakkor nagyon precízek és pontosak, próbálják elérni, hogy semmilyen szinten se lehessen rajtuk fogást találni. A konfliktusok rendezését illetően a legjobb a nyílt és egyenes kommunikáció, valamint az észérvek felsorakoztatása – lehetőleg külön bizonyítva és alátámasztva.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást