Így kerüld el a felfázást a tőzegáfonya segítségével! (x)

Így kerüld el a felfázást a tőzegáfonya segítségével! (x)

Címlap / Életmód / Egészség / Így kerüld el a felfázást a tőzegáfonya segítségével! (x)

Alhasi fájdalom, csípő, égő érzés, gyakori vizelési inger gyötör? A felfázás nagyon kellemetlen panaszokat tud okozni, és ha már bekövetkezett a baj, minél előbb el kell kezdeni a megfelelő kezelést!

Klinikai vizsgálatok bizonyítják, hogy a nők fele legalább egyszer átesik a kellemetlen tüneteket okozó felfázáson, negyedük pedig élete során többször is szembesül a kellemetlenséggel. Ezek a nők már jól tudják, hogy a hólyagfertőzések leggyakoribb kórokozója az E. coli baktérium, mely a végbélben van jelen. Ennek a baktériumnak a húgycsőbe, majd a húgyhólyagba jutása okozza a gyakran bizony fájdalmas panaszokat, de akár megfázás következtében is kialakulhat a gyulladás. A jelentkező tünetek között leggyakrabban a gyakori vizelési inger, az alhasi fájdalom és a csípő vizelet szerepel.

Az orvosok általában antibiotikumokat javasolnak a húgyúti fertőzéses betegség kezelésére, de házi praktikákkal is segíthetjük a gyógyulást, melyek közül a legnépszerűbbek az ülőfürdő és a különböző gyógyteák. Emellett a patikák és a bioboltok polcain számos tőzegáfonya hatóanyag-tartalmú készítményt találunk, melyekkel akár meg is előzhetjük a felfázást, de kiegészítő kezelésként is bevethetjük azok szedését. De vajon melyik kivonat hatásos igazán? Nem mindegy ugyanis, honnan származik a tőzegáfonya, amelyből a gyümölcskivonat készül és az sem, mit tekintenek hatóanyagának és azt hogyan nyerik ki.

Szuperhatékony tőzegáfonya-készítmény

2013-ban sikerült elfogadtatni az EU-ban egy klinikailag bizonyított hatású, tőzegáfonya alapanyagú terméket, az i SAY Felfázásra készítményt, amely orvostechnikai eszköz (nem étrend-kiegészítő) kategóriában került bejegyzésre hólyaghurut kezelésére és megelőzésére.

Az i SAY Felfázásra kapszulával gyorsan és hatékonyan lehet enyhíteni, majd megszüntetni a felfázás tüneteit. 

Hatóanyaga, a Cranberry-AktivTM az amerikai nagyszemű tőzegáfonyából készül szabadalmaztatott eljárással, amely klinikai vizsgálatok szerint megakadályozza az E. coli baktérium megtapadását a húgyút falán, ennek köszönhetően pedig a megfelelő mennyiségű folyadék képes kimosni azt a szervezetből. Megszünteti a húgyút gyulladt állapotát, és tartósan csökkenti a húgyútban felszaporodott E. coli baktériumok mennyiségét.

A készítmény nem terheli meg a szervezetet, így nyugodtan szedhetjük akár megelőző jelleggel is. Szedésével egy időben a maximális hatás érdekében mindenképpen meg kell inni legalább 2 liter vizet naponta!

Húgyúti gyulladások antibiotikum-kezelése mellé is ajánlott, ugyanis megakadályozza antibiotikum-rezisztens baktériumok keletkezését.

Hosszabb, intenzívebb hatás

Az i SAY Felfázásra kapszula az eddig tapasztaltaknál hosszabb, intenzívebb hatású, amely arra vezethető vissza, hogy tartalmazza a gyümölcs 100% hatóanyag-tartalmát, ami 24 óra elteltével is a maximumon van. Sőt, a hatóanyag 500 mg-os dózisa (egy kapszulában) még 36 óra után is intenzív, mintegy 50%-os.


A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

VIDEO A csillagjegyek stresszkezelése a legrosszabbtól a legjobbig

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!