Kényeztető sóterápia a bőrödnek

Kényeztető sóterápia a bőrödnek

Címlap / Stílus / Test / Kényeztető sóterápia a bőrödnek

A sóterápia hidratálja a bőrt és extra fényt ad neki, mely által kitűnhetsz társaid közül.

A kezelés során a sót összekeverik olajjal és fügével, levendulával és citrommal. A sónak köszönhető csillogás a só lemosása és testápoló felvitele után jelentkezik. A végeredmény egy puha, illatos bőr, mely által a világ tetején érezheted magad.

A sóterápiára egy „nedves” szobának nevezett teremben kerül sor. Egy masszázs asztalra kell feküdnöd, mely nedves. Éppen ezért számíts rá, hogy alsóneműdet a terápia végén el kell dobnod. Tehát, hasra kell feküdnöd, hátadat pedig bedörzsölik levendulával, citrommal, olajjal, sóval és tengeri sóval. Ezután biztos érezni fogod a különbséget. Ezután, következik a masszázs.

A masszázs végén, megkérnek, hogy lépj a zuhany alá és mosd le a sót. Ne használj tusfürdőt, mert a legjobb, ha az illóanyagok a bőrödön maradnak. Természetesen, fürdőkesztyűt használhatsz a só eltávolítására. Most már jöhet a csillogás! A legjobb, ha tested iszappakolásba vagy hínáros pakolásba burkolják, hiszen ezek elősegítik a hajszálerek tágulását.

Ugyanakkor, választhatsz sóterápiát és masszázst is együtt, ha nem szeretnéd, hogy a pakolások miatt beburkoljanak. A tengeri só dörzsölő hatású. Ha bőröd érzékeny, tudasd a terapeutával. Ha a sóval való masszírozás túl durva, jelezd azt a masszőrnek.

A sóterápia egy speciális módja annak, hogy jobban érezd magad és tündökölj. Tehát, egy fontos este vagy éppen az esküvőd napja előtt válassz egy sóterápiás kezelést, hogy úgy érezd magad, mint akit kicseréltek. Természetesen, bármilyen alkalomból, vagy akár rendszerességgel is választhatod ezt a módszert, ha jól szeretnél kinézni és úgy is szeretnéd érezni magad. Mire vársz még? Nem fogod megbánni!

VIDEO 10+1 sminkes trükk, amit bárcsak előbb tudtál volna

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!