Kényelmes öltözetben az edzőteremben és a hétköznapokban is!

Kényelmes öltözetben az edzőteremben és a hétköznapokban is!

Címlap / Stílus / Divat / Kényelmes öltözetben az edzőteremben és a hétköznapokban is!

Cikkünkben az Everlast termékeire helyezzük a hangsúlyt, melyeket az edzőteremben ugyanúgy használhatunk, mint egy laza otthoni ücsörgés során, de akár túrázhatunk, sétálhatunk is bennük, valamint akár a boltba is nyugodtan leugorhatunk. 

Kiváló amerikai minőség 1910 óta

Bizony a SamanSport.hu Everlast ruházata ilyen hosszú múltra tekint vissza, hiszen ez az amerikai márka ezekben az években kezdett úszódressz-gyártással foglalkozni, és mivel innovatív anyagokból kiváló minőségű termékeket készített, ezért gyorsan népszerűvé vált. A cég ezután átállt a küzdősport ruházatra, majd napjainkra már minden sportág számára készít edzőruházatot.

Mit vegyél fel, ha sportolsz?

Mindenki tudja, hogy sportolás során speciális ruházatra van szükség, hiszen az adott sportág mozgásformáját nem akadályozhatja egy rosszul megválasztott ruhadarab. A küzdősportok ezen belül is egy speciális területet képviselnek, hiszen több sportág speciális, tradicionális felszerelést ír elő, ezért ha ezeket a sportokat űzöd, akkor kizárólag ezeket kell megvásárolnod. 

Minőség a fitneszteremben is!

A fitnesz egy olyan terület, ahol szabadon megválaszthatod a viseletedet, azonban itt is igaz az, hogy csak olyan felsőt, nadrágot, alsóneműt viselj, ami nem gátolja a mozgásodat. Még jobb, ha funkcionális anyagból készült, hiszen ezek elvezetik a keletkező izzadtságot, légáteresztők, könnyűek és pillanatok alatt megszáradnak.

Az Everlast ezen a területen is kiváló termékeket forgalmaz, az alsóneműtől kezdve a topon keresztül a rövid, ujjatlan és hosszú ujjú pólóig, valamint a rövid és hosszú nadrágokig mindent megtalálhatsz a kínálatukban.

Nőként mindig érdemes sportmelltartót használni az edzés során, hiszen ez megfelelő alátámasztást nyújt, így kényelmesen tartja a melleket, még nagyobb erőfeszítés esetén is. 

Szabadidősport Everlastban

Ha szereted a kinti futást, vagy kedveled a szabadban található kondiparkokat, akkor mindig öltözz az időjárásnak megfelelően! Hideg időben gondoskodj aláöltözetről, valamint kapucnis felsővel védd a testedet és a fejedet. Ilyenkor hosszú alsót használj, és ne feledkezz el a jól tartó zokniról sem!

Otthon is kényelmesen

Az Everlast ruhái alkalmasak arra, hogy felvedd őket egy otthonülős napon, de nyugodtan sétálhatsz benne egyet a környéken, vagy elmehetsz enni egy fagyit vagy egy hamburgert. Ezek a ruhák ugyanis kényelmesek, puhák, divatosak, ezért bármilyen szabadidős helyzetben megállják a helyüket.

Érdemes olyan ruhákat beszerezned a ruhatáradba, melyek több fronton is bevethetők, kényelmesek, sportosak és divatosak, hiszen ezáltal megkönnyítheted a reggeli öltözködést, ha éppen szabadnapod van, és nincs semmi elintéznivalód, de ugyanúgy bedobhatod reggel őket a táskádba, és munka után már irány is az edzőterem!

VIDEO Így készülnek a kopásálló vörös ajkak karácsonyra

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!