10 karácsonyi ajándék ötlet

10 karácsonyi ajándék ötlet

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 10 karácsonyi ajándék ötlet

A Karácsony egyre közeledik, a vásárlási láz Mikulás után újra elkap minket.

Mikor ez az időszak eljön, nincs is jobb nekünk, nők számára, mint bevetni magunkat a boltok fergetegébe, bolyongani a bevásárlóközpontok és szupermarketek közt, hogy megtaláljuk a legszebb karácsonyi díszeket és a tökéletes ajándékokat.

Persze magunkra mindvégig nem gondolunk, pedig jó ötlet ilyenkor valami aprósággal megjutalmazni a szorgos önmagunkat. Én például mindig veszek valami ajándékon kívüli apróságot valakinek, vagy épp magamnak, mert ritka pillanatok egyike, hogy van időm kimozdulni, látni, próbálni és pénzt költeni.

Tény, hogy előre jó kigondolni, kit mivel szeretnénk meglepni. Itt van néhány ötlet karácsonyi ajándékokra, amelyek nemcsak hasznosak, de viszonylag könnyű beszerezni őket.

1. Karácsonyfa dekorációk
Nem a legmegfelelőbb ajándék, mégis a karácsonyi díszek még mindig a legkeresettebb termékek minden év decemberében. Ez pedig azt jelenti van rá igény, és szinte mindenki szereti őket.

2. Aromás gyertyák
Alkalmas ajándék barátaid, vagy saját otthonod számára. Minden méretben, formában kaphatók, az illatok pedig békés, ünnepi hangulatot hoznak magukkal.

3. Vicces tárgyak
Azok számára, akik barátaikat érdekességekkel, frappáns tárgyakkal szeretnék megajándékozni, azok számára ajánljuk a különböző souvenir üzletekben kapható vicces ajándékokat.

4. Könyvek
Egy könyv a legjobb ajándék bármely alkalomra. Ha bizonyos érzéseket szeretnénk kifejezni az ajándékkal, akkor válasszunk olyan könyvet, ami helyettünk is beszél.

5. Kis bútorok
Ha észreveszed, hogy valamelyik közeli barátod nappalijából hiányzik egy kis dohányzóasztal, vagy az olvasósarokból egy kis szekrény, akkor már meg is van a tökéletes karácsonyi ajándék! Meg lehet próbálni rattan bútort vásárolni, manapság nagyon divatos, és szinte minden ízlésnek megfelel.

6. Belső kert
Egy kis fűszer- és gyógynövényes kert jól illik bármely konyhához. A friss növényeket főzéshez bármikor használni lehet. Vásárolhatsz külön-külön is cserepes növényeket, de te magad is kialakíthatsz néhány fűszernövényből álló minikertet.

7. Kozmetikum
Manapság csodálatos hatású ránctalanító krémeket kapni, amelyek akár 20 perc alatt is kisimítják a ráncokat. Ideális ajándék édesanyádnak vagy a nagyinak. Vigyázz, barátnőnek inkább sminket vásárolj, a krémektől meg is sértődhet (főleg ha problémás bőre van és aggódik, hogy te ezt akarod “gyógyítani”).

8. Fitnessz bérlet
Miért ne adnál legjobb barátnődnek egy csodálatos alakot? Azt is megcsinálhatod, hogy letöltesz internetről egy jó otthoni edzőgyakorlatot, felírod CD-re és ajándékba adod.

9. Feromon parfümök
A feromonok olyan természetes kémiai anyagok, amelyeket a szervezet termel annak érdekében, hogy vonzó legyen más emberek számára. A vonzóerő, amit ezek az anyagok kiváltanak ,jól dokumentált már az állatvilágban is. A tudósok rég megállapították, hogy az emberi viselkedést is erősen befolyásolja ez a láthatatlan társadalmi mágnes. Tudj meg több tippet a parfümvásárlásról.

10. Csokoládé kosarak
Szépen becsomagolva a csokoládék tökéletes karácsonyi ajándékok, ráadásul ez olyan, mintha endorfinokat adnál, valódi “örömöt” okozol vele.

Ha a szeretteidnek mégsem tetszenének az ajándékok, ne feledd, hogy még mindig hibáztathatod az Mikulást!
 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást