2010 legjobb női parfümjei

2010 legjobb női parfümjei

Címlap / Stílus / Test / 2010 legjobb női parfümjei

2010-ben igen tartalmas évet zárhattunk újdonságok terén, hiszen a legnevesebb parfümházak jobbnál jobb új férfi, és női illatokat dobtak piacra.

Következzen most egy kis ízelítő a parfumplaza.hu-tól az idei év legsikeresebb női újdonságairól!

Gucci Guilty

Gucci ház új illatát, a Guilty-t merész, szexi és parti kedvelő lányoknak tervezték, talán méltó utódja lesz a vibráló Rush-nak, amely 1999-től a diszkó királynők legkedveltebb illata volt. Az orientális jegyek a kompozíciónak egy csepp füstösséget adnak , ami az illat erotikus jellegét erősíti.

Az első kifújásnál a karakteres geránium és orgona érezhető a fűszerek mellett, amit pár perc után meglágyítanak a gyümölcsök, mint a mandarin és a barack.

Rabanne Lady Million

Paco Rabanne2008-ban nagyot alkotott mikor piacra dobta piacra dobta új férfi illatát, a 1 Million-t, aminek nészerűsége napjainkig töretlen az urak körében! Rabanne 2 évet várt arra, hogy megalkossa méltó a női párját a Lady Milliont!

Az üvege nem aranytömb formájú, hanem gyémánt vagy csiszolt drágakő, megtartva az arany színt. Virágos-gyümölcsös illatcsaládba sorolható, fejjegyei a neroli, málna, citrom, szívjegyei a jázmin, narancsvirág, gardénia, alapjegyei pedig a pacsuli és a méz.

Lancome O d’Azur

Lancome új illata, az O d’Azur ízig-vérig nyári parfüm. A bergamot és citrom párosa szokás szerint mesteri párost alkot a fejjegyben, a rózsák a rózsaszín borssal bepúderezik a harsány párost, majd a fás jegyek a pézsmával igazi bőrre simuló illattá szelídítik.

Thierry Mugler Womanity

A 2010-es év legjobban várt illata, mely – mint minden Mugler parfüm – igen izgalmas és meghökkentő illatjegyekkel lett felépítve. A kifújás első percei igen ígéretesek: még a fejjegy elemei dolgoznak, a zöld jegyek és a citrusok, aztán pár perc után előtörnek a szívjegy elemei, a füge, kaviár és vizes jegyek. Az alapokban kapnak főszerepet: a fügefalevél az orientális, napos és fás jegyek.

VIDEO 10 ecset, ami nélkül lehet sminkelni, de nem érdemes

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!