Kikapcsolódás / Szórakozás

Kamaszok sincsenek, de máris milliókat ér az arcuk

Kamaszok sincsenek, de máris milliókat ér az arcuk

Graylee Mae Moore

A korábbi profi amerikai football-játékos, Lance Moore és gyönyörű felesége, Kasey Trione elsőszülöttje még csak most lesz 5 éves, de máris rengeteg reklámban, hirdetésben szerepelt az arca. Meg is értjük,a kislány vitathatatlanul gyönyörű a bűbájos mosolyával és csillogó, óriási szemeivel. Mivel a szülei is híresek, talán úgy gondolták, a gyerekeket sem érdemes óvni a rivaldafénytől, ami megtalálja majd őket. Mindenesetre a lányok anyukája nagyon gyakran oszt meg a közösségi médiában képeket a gyerekeiről, köztük néha olyanokat is, amin a nyári nagy melegben a lányok elég hiányosan vannak öltözve. Azzal persze semmi gond nincs, ha egy 4 éves otthon póló nélkül szaladgál, de az internetre szerintünk ennek már nem kellene felkerülnie…

Cooper Lunde

A koreai-kanadai kisfiú Instagram oldalának a cikk írásakor 356 ezer követője volt, a szülők pedig – akik az oldalt is kezelik – semmit nem bíznak a véletlenre. A bióban ott szerepel a Cooper szintén modellkedő nővérének oldalára mutató link is. A csillogó szemű kissrác persze a mi szívünket is azonnal megolvasztja, nem véletlen, hogy több gyerekruha kollekció kampányában és számos divatmagazin címoldalán szerepelt már. Csak remélni tudjuk, hogy miközben a családja a karrierjét egyengetni, hagynak neki időt arra is, hogy gyerek maradjon.

Anna Pavaga

Anna arca olyan tökéletes, mintha csak rajzolva lenne, a tökéletes szimmetriát és égszínkék szemeket pedig gyorsan felfedezte a szakma is. Az orosz kislány már 10 éves, de 4 éves kora óta szerepel reklámokban, elsősorban játékok és gyerekruhák hirdetéseiről mosolygott vissza. Mostanra olyan sikeres lett, hogy kipróbálhatta magát a színészkedésben is: zenei videókban és filmekben is kapott már kisebb szerepeket.

Alisa Samsonova

A 12 éves orosz kislány gyönyörű haja és álomszép szemei tényleg olyanná teszik, mintha csak egy játékbaba lenne. Nem is meglepő, hogy amint bekerült a szakmába, olyan nagy nevek érdeklődését keltette fel, mint az Armani Junior, Monnalisa, Mischka Aoki, és Liu Jo. Miután a kislány már most olyan márkákkal dolgozott, amiről sok modell csak álmodik, elképzelni sem tudjuk, mit tartogat számára a jövő – de bízunk benne, hogy további sikereket olyan területen, ami igazán boldoggá teszi. Akár a modellkedés, akár bármi más is legyen az.

Lara és Mara Bawar

A 12 éves brazil ikrek igazi különlegességnek számítanak a modell szakmában, hiszen azon dolgoznak, hogy újradefiniálják a szépség fogalmát. Egy ritka genetikai mutáció miatt a kislányok albínóként látták meg a napvilágot, de különlegességüket inkább ünneplik, minthogy aggódnának miatta. Szerepeltek már a Nike, a Bazaar Kids és az Insains kampányaiban, és nagyon reméljük, hogy ők is mindig annyira fogják imádni önmagukat, mint amennyire a kamera szereti most őket. A lányoknak egyébként egy idősebb nővére is van, ő szintén modellkedik, és nem örökölte a ritka génmutációt, ébenfekete bőrével az ikrek mellett állva gyakran játszanak rá a kontrasztra, hogy megmutassák: lehetünk bármilyen különbözők, mégis egy család vagyunk.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást