Túrótorta alaprecept
A tortához szükséged lesz egy kerek, csatos tortakarikára, amelybe kekszes alapot kell leraknod: ez 12,5 dkg puha, de nem folyós vajból és 25 dkg kekszmorzsából készül – ízlés szerint lehet csokis, vaníliás de akár kókuszos is. Ezután kell elkészítened a krémet, amelyhez szükséged lesz újabb 12,5 dkg puha vajra, 15 dkg porcukorra, 3 evőkanál natúr joghurtra és egy csomag vaníliás cukorra, amelyet jól el kell keverned egymással.
Ezután fél kg tehéntúrót, 1 citrom reszelt héját és kifacsart levét, és 3 evőkanál, 1,5 dl forró tejben feloldott zselatint is hozzáadunk, majd csomómentesre keverjük az egész krémet, és egyenletesen eloszlatjuk a tortaformában.
Ezután fél kg tehéntúrót, 1 citrom reszelt héját és kifacsart levét, és 3 evőkanál, 1,5 dl forró tejben feloldott zselatint is hozzáadunk, majd csomómentesre keverjük az egész krémet, és egyenletesen eloszlatjuk a tortaformában.
Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!