3 jócselekedet, ami megolvasztja a szíved – Nagy szükségünk van most ezekre a történetekre

3 jócselekedet, ami megolvasztja a szíved – Nagy szükségünk van most ezekre a történetekre

Címlap / Életmód / Lélek / 3 jócselekedet, ami megolvasztja a szíved – Nagy szükségünk van most ezekre a történetekre

Hogy ne legyél egyedül…

2015-ben a coloradói Broomfieldben élő, akkor 9 éves Marlee Packnek és szüleinek valami olyasmivel kellett szembenéznie, ami minden szülő legrosszabb rémálma lehet. Az orvosok elmondták, hogy a kislány alveoláris rhabdomyosarcomában, a lágyrészrák ritka formájában szenved.

Elképesztő küzdelem árán Marlee leküzdötte a betegséget, de a kezelés alatt nagyon sokat hiányzott az iskolából, és egy embert próbáló kemoterápiát is végig kellett küzdenie.

Amikor Marlee elég erős lett ahhoz, hogy visszatérjen az iskolába, ahol már régen nem látták őt, legjobb barátnőjének, Cameron McLaughlinnak elmondta: nagyon fél attól, hogy ő lesz az egyetlen a suliban, aki kopaszon sétálgat a folyosón, hiszen a kezeléstől kihullott az összes haja.

Cameron igaz barátként eldöntötte, hogy semmiképpen sem engedheti, hogy a barátnője egyedül érezze magát.

Talán a legmegindítóbb az egészben pedig az, hogy mennyien mellé álltak az iskolában. Amikor Marlee végül belépett az épületbe, összesen 80 diáktársa, sőt néhány tanára is kopaszra borotvált fejjel várta őt – hogy ne érezze magát egyedül.

A nagy szolidáris hajvágás köré egyébként jótékonysági eseményt is szerveztek, melynek során összesen 250 000 dollárt gyűjtöttek egy gyermekrákot kutató alapítvány számára.

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást