Párkapcsolat / Szerelem

5 dolog, amiből világossá válik, hogy a mostani párodat a sors küldte

5 dolog, amiből világossá válik, hogy a mostani párodat a sors küldte

Lelkileg is egy hullámhosszon vagytok

Annyira hasonlítotok, hogy időnként úgy érzed, a saját lelki tükrödben nézelődsz. Mesél valamit a gyermekkoráról, és neked is beugrik egy ugyanolyan emlék.

Elmond valamit a nagyszüleiről, és te is azonnal visszarepülsz gyermeki énedbe, és minden szavát tökéletesen átérzed. Hallotok valamit a hírekben, és pontosan tudjátok, mivel értetek majd egyet és mit fogtok közösen megcáfolni.

De nem csak akkor vagytok egy hullámhosszon, ha együtt töltitek az időt: távolról is érzitek a másik rossz kedvét, tudjátok, ha jó dolog érte, és teljesen egymásra ragasztjátok a hangulatotokat.

Na és persze nem egyszer fordul elő veletek, hogy azért jelzett foglaltat a mobilotok, mert egyszerre hívtátok a másikat.

Ő nem csak a szerelmed

Az ő személyében nem csak egy újabb szerelemre bukkantál rá, hanem egy igaz barátra, egy valódi társra. Egyszerűen nem tudod elképzelni nélküle az életedet, és nem is érted, hogy bírtál idáig nélküle élni.

Azon felül, hogy mindig mindent meg tudtok beszélni, egy hullámhosszon pendültök, és nincs szégyellnivalótok a másik előtt, egész biztos, hogy az ágyban is tökéletesen összepasszoltok.

Szóval, az ő személyében megtaláltad a férfit, aki képviseli az erőt, a biztonságot, a szeretőt, aki a maximumot nyújtja az ágyban, és a barátot, akivel a vidám, gyermeteg éned is örökre a felszínen maradhat.

A lelki társ jóval több, mint ezek közül bárki: egy személyben sűríti azokat a tulajdonságokat, amiket mások csak két-három, különböző emberben találnak meg.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást