5 dolog, amiből világossá válik, hogy a jelenlegi párodat a sors küldte

5 dolog, amiből világossá válik, hogy a jelenlegi párodat a sors küldte

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amiből világossá válik, hogy a jelenlegi párodat a sors küldte

Jobb emberré váltok

Nem csak egyikőtök profitál a kapcsolatotokból, mindketten jobbak és sikeresebbek vagytok nap, mint nap. Ennek az az oka, hogy a tökéletesre törekszetek, és nem csak a saját, hanem a másik feletek útját is egyengetitek.

Mivel esetetekben a cél közös, feleannyi munkával is ugyanolyan ütemben haladtok előre. Az ember élete sokkal szebb és jobb, ha szerelmes, és úgy érzi, megtalálta a valódi lelki társát.

Ez rettentően inspiráló is egyben, így lépten-nyomon bátorítjátok egymást, hogy még többet érjetek el, és jobbá tegyétek a világot. Ha valahonnan, akkor egy biztos kapcsolatból rengeteget lehet meríteni, és ezt tökéletesen érzitek is.

Nem szégyellsz előtte semmit

Pontosan tudod, hogy ő úgy szeret, ahogy vagy, és semmit sem kell szégyellned. Magabiztos vagy mellette akkor is, ha még a fürdő közelébe sem értél, és akkor sem mondasz le egy találkát, ha alaposan megbetegedtél.

Tudod, hogy ő csak a gyorsabb gyógyulást hozza el neked, és azzal is tisztában vagy, hogy nincs takargatnivalód, előtte nem tudsz annyira rosszul festeni, hogy elveszítsd a vonzalmadat. Valahogy úgy érzed, mindent tudtok egymásról, teljesen mindegy, hogy egy hónapja, vagy egy évtizede vagytok együtt, így aztán nincs is semmi, amit szégyellned kellene. Persze, ez oda-vissza működik, te is kitartasz mellette jóban, rosszban.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást