5 dolog, amiből világossá válik, hogy a jelenlegi párodat a sors küldte

5 dolog, amiből világossá válik, hogy a jelenlegi párodat a sors küldte

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 5 dolog, amiből világossá válik, hogy a jelenlegi párodat a sors küldte

Mindenki a valódi lelki társát keresi, és a többség általában pontosan érzi is, ha megtalálta. Azonban ez a tény nem feltétlenül egyértelmű már első látásra! Többnyire idő kell ahhoz, hogy teljesen egymásra hangolódjatok, és biztosan kijelenthessétek: titeket a sors is egymásnak teremtett!

Jobb emberré váltok

Nem csak egyikőtök profitál a kapcsolatotokból, mindketten jobbak és sikeresebbek vagytok nap, mint nap. Ennek az az oka, hogy a tökéletesre törekszetek, és nem csak a saját, hanem a másik feletek útját is egyengetitek.

Mivel esetetekben a cél közös, feleannyi munkával is ugyanolyan ütemben haladtok előre. Az ember élete sokkal szebb és jobb, ha szerelmes, és úgy érzi, megtalálta a valódi lelki társát.

Ez rettentően inspiráló is egyben, így lépten-nyomon bátorítjátok egymást, hogy még többet érjetek el, és jobbá tegyétek a világot. Ha valahonnan, akkor egy biztos kapcsolatból rengeteget lehet meríteni, és ezt tökéletesen érzitek is.

Nem szégyellsz előtte semmit

Pontosan tudod, hogy ő úgy szeret, ahogy vagy, és semmit sem kell szégyellned. Magabiztos vagy mellette akkor is, ha még a fürdő közelébe sem értél, és akkor sem mondasz le egy találkát, ha alaposan megbetegedtél.

Tudod, hogy ő csak a gyorsabb gyógyulást hozza el neked, és azzal is tisztában vagy, hogy nincs takargatnivalód, előtte nem tudsz annyira rosszul festeni, hogy elveszítsd a vonzalmadat. Valahogy úgy érzed, mindent tudtok egymásról, teljesen mindegy, hogy egy hónapja, vagy egy évtizede vagytok együtt, így aztán nincs is semmi, amit szégyellned kellene. Persze, ez oda-vissza működik, te is kitartasz mellette jóban, rosszban.

Lelkileg is egy hullámhosszon vagytok

Annyira hasonlítotok, hogy időnként úgy érzed, a saját lelki tükrödben nézelődsz. Mesél valamit a gyermekkoráról, és neked is beugrik egy ugyanolyan emlék. Elmond valamit a nagyszüleiről, és te is azonnal visszarepülsz gyermeki énedbe, és minden szavát tökéletesen átérzed. Hallotok valamit a hírekben, és pontosan tudjátok, mivel értetek majd egyet és mit fogtok közösen megcáfolni.

De nem csak akkor vagytok egy hullámhosszon, ha együtt töltitek az időt: távolról is érzitek a másik rossz kedvét, tudjátok, ha jó dolog érte, és teljesen egymásra ragasztjátok a hangulatotokat.

Na és persze nem egyszer fordul elő veletek, hogy azért jelzett foglaltat a mobilotok, mert egyszerre hívtátok a másikat.

Ő nem csak a szerelmed

Az ő személyében nem csak egy újabb szerelemre bukkantál rá, hanem egy igaz barátra, egy valódi társra. Egyszerűen nem tudod elképzelni nélküle az életedet, és nem is érted, hogy bírtál idáig nélküle élni.

Azon felül, hogy mindig mindent meg tudtok beszélni, egy hullámhosszon pendültök, és nincs szégyellnivalótok a másik előtt, egész biztos, hogy az ágyban is tökéletesen összepasszoltok.

Szóval, az ő személyében megtaláltad a férfit, aki képviseli az erőt, a biztonságot, a szeretőt, aki a maximumot nyújtja az ágyban, és a barátot, akivel a vidám, gyermeteg éned is örökre a felszínen maradhat. A lelki társ jóval több, mint ezek közül bárki: egy személyben sűríti azokat a tulajdonságokat, amiket mások csak két-három, különböző emberben találnak meg.

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»