Modern prostitúció, kölcsönös előnyök? Interjú egy sugarbaby-vel

Modern prostitúció, kölcsönös előnyök? Interjú egy sugarbaby-vel

Címlap / Szerelem / Szex / Modern prostitúció, kölcsönös előnyök? Interjú egy sugarbaby-vel

Egyesek ezt úgy értékelik, hogy tehetősebb emberek vesznek románcot pénzért, mások szerint viszont ez egy lehetőség, ami mindkét fél számára előnyös. Ítéletet mindenki könnyen mond, de tényleg minden sugar baby szívtelen aranyásó, vagy ennél árnyaltabb a helyzet? Nórát kérdeztük erről, aki évek óta sugarbaby-ként él.

Hogyan lettél sugarbaby?

Először csak viccelődtünk ezzel a barátnőimmel, aztán egyikünk kipróbálta és bejött neki. Én is követtem a példáját és ugyan először nem vettem komolyan, de végül pozitív tapasztalataim lettek és otthagytam a munkahelyem, ma már ebből élek.

Hogy működik az oldal?

Mint egy rendes társkereső, csak itt a sugar daddyk azt is feltüntetik, milyen életszínvonalon élnek és mennyit keresnek. Cseteléssel kezdődik és ha kölcsönös a szimpátia, akkor jöhet egy személyes találkozó.

Van szex az első alkalommal?

Nem, nálam soha, de szerintem más lányoknál sem. Ha nem tetszik az illető, nem lesz folytatás, ha tetszik, akkor is először valami más közös programot tervezünk. Itt nem a szex a legfontosabb, legalábbis nekem nem. Ez nem prostitúció, itt én döntöm el, kit meddig engedek. Mindenkinek megvannak a saját szabályai, nekem is.

Milyen szabályok ezek?

Vannak bizonyos dolgok, amiket nem teszek meg, semennyi pénzért sem, például anális szex, korbács és fétisek nálam kizárva. Már nagyobb összegeket is utasítottam vissza, de ezekből nem engedek. Nem randizom 50 feletti férfiakkal sem, illetve ha unom, vagy nem érzem jól magam a daddy társaságában, akkor sem folytatom a kapcsolatot.

Oldalak: 1 2 3

8 hozzászólás

 • obsitos
  2020.10.17., 10:54

  Gusztustalan, mindenképpen !
  Ha valaha kiderül, tönkreteszi a legkiválóbb házasságot is.
  Egyszem lányunokánk van a sok közül, mindig CSAK azt tanácsolom Neki (17) , hogy “Semmi olyat ne tégy, amit majd szégyellened kell a gyerekeid előtt!”

  Válasz
 • obsitos
  2020.10.17., 10:55

  Hová lett, amit írtam ?????

  Válasz
 • Macsek
  2020.10.17., 11:13

  “Az emberek meg néznek hogy az isten a pénz lett”

  Válasz
 • Nagy Gyorgy
  2020.10.17., 12:11

  A kérdés helytelen: persze hogy prostitúció, és persze hogy kölcsönös előnyökért. És persze hogy önámítással: a nő, miután átvette a pénzt és ajándékot, egyedül maradva a tükörbe néz, bizonyára bepiszkoltnak érzi magát.

  Válasz
 • Zen
  2021.01.21., 08:40

  Biztos meglesz a belső békéje, hajrá 😀

  Válasz
 • Bajai Barna
  2021.01.26., 13:26

  Igény van rá, és a “daddyk” meg is fizetik a lányokat. Az, hogy ki mennyire “piszkolja” be magát, vagy miként néz abba a bizonyos tükörbe, nem jelent semmit. “Kitanítatta magát”, egzisztenciát teremtett, divatosan öltözik, és az is elképzelhető, hogy a “deddy” utolsó fizetségként, vagy a szolgáltatással megelégedve, benyomja egy jólfizető nyugdíjas állásba. Minden nő úgy érvényesül, ahogy tud. Nem mindenki születik “Ráhelnek”, vagyis, minden nő önmaga sikerének a kovácsa, amiért én nem tudom megszólni.

  Válasz
 • Kiss Béla
  2021.05.12., 21:59

  Sok 50-60 év közötti nő is beállt ebbe a sorba. Pénzlehúzó, ingyen nyaraltatós, ajándékfogadós változataik ismertek. Hosszú távú kapcsolatra alapból alkalmatlanok. Nem valódi párt keresnek csak az ingyen szórakozás a céljuk. A szex sem igazán érdekli a személyüket. Bár igaz, abban a korban sokuk már alapból alkalmatlan rá. A fejük máshol jár csak a testük van jelen. Ennyit erről a típusról.

  Válasz
 • Huth Geri anyukája
  2021.05.12., 23:03

  Ez egy fakenews.

  Válasz

Írj egy hozzászólást