Szerelem / Párkapcsolat

Innen tudod, hogy beléd esett a pasi: gyakori felnőttkori ismerkedős dilemmák

Minél több időt akar veled lenni

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a pasi beléd esett, hogy legszívesebben minden szabad percét veled töltené. Ha társaságodban jól érzi magát, mi több búcsúzásnál már a következő találkozást várja, akkor az nem jelenthet mást, minthogy teljesen beléd habarodott.

Viszont ellenkező esetben, ha a pasi az óráját figyeli a randin, és úgy tűnik, a találka végét várja, akkor ne számíts túl sok jóra vele kapcsolatban.

Bemutat a szüleinek/barátainak

A pasiknál komoly lépést jelenthet, ha bemutatja kedvesét szüleinek és legközelebbi barátainak. Ez az egyik legszembetűnőbb jele annak, hogy komolyan gondolja a kapcsolatotokat, hiszen szeretné, hogy a számára legfontosabb emberekkel megismerkedj.

Ha viszont sokáig húzza a bemutatást, sőt, úgy tűnik, hogy nincsenek is e féle tervei, akkor nagy valószínűséggel nem vesz komolyan. Persze nincs időhöz kötve, hogy mikor „szükséges” megtenni ezt a lépést, de pár hónap után már igencsak illendő bemutatni kedvesét.

Ha úgy utal rátok szerettei előtt, hogy „mi”, akkor az elköteleződést és a kapcsolat komolyabbra fordulását is jelezheti. Ezzel azt sejteti, hogy úgy gondol a kapcsolatotokra, hogy összetartoztok és már nem önálló személyek vagytok, hanem egy pár. 

Tervezget

Ha a pasid már a közös nyaralást tervezi, sőt, a közös jövőtöket, akkor egészen biztos lehetsz benne, hogy teljesen beléd esett és veled tervezi a jövőjét.

Ellenben ha több hónap elteltével sem tesz utalást arra, hogy jövőbeli tervei lennének veled, akkor érdemes elgondolkodnod azon, hogy van-e értelme a kapcsolatotoknak.

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást