Ingyenes és olcsó fürdőszoba dekorációk

Ingyenes és olcsó fürdőszoba dekorációk

Címlap / Otthon / Dekor / Ingyenes és olcsó fürdőszoba dekorációk

A fürdőszoba talán a lakás azon része, amit a legnehezebb feldobni. Az újonnan épült házakat leszámítva a legtöbb esetben a fürdőszoba sötét, ablak nélküli, általában aprócska zug, amit még takarítani is nehéz, nemhogy dekorálni. Szerencsére van néhány praktika, amit bevethetsz.

Befőttesüveggel

A befőttesüvegeket a lakás minden területén felhasználhatod dekoráció gyanánt. 
Állíthatsz beléjük frissen vágott virágokat, köthetsz rájuk masnit, különböző technikával (pl. üvegfestékkel) színessé varázsolhatod őket, de akár fel is lógathatod lampion gyanánt mindet, így csodásan fognak bennük mutatni az égő mécsesek
A befőttesüvegekbe mécsesek mellett úszógyertyákat is tehetsz, a végeredményt pedig tovább bolondíthatod virágszirmokkal, miközben az egyforma, csatos változatokat akár tárolóként is bevetheted.

Képeket a falra

Csak nagyon kevesen dekorálják a fürdőszobát képekkel, pedig annyira kézenfekvő lenne ez a lehetőség. 
Ha csupán arra ügyelsz, hogy a színvilághoz passzoljon a dekoráció, már az is rengeteget tud dobni a helyiség hangulatán, de ha még a téma is stimmel, akkor garantált a siker.
Az óceánpartot, a tenger gyümölcseit és a naplementét ábrázoló képek tovább segítik az esti relaxálást, de a csodás virágokkal sem foghatsz mellé.

Tenger gyümölcsei

Ezerszámra gyülekeznek az ötletek az interneten, kezdve a kagylós szélcsengővel és függönycsattal, a tenger gyümölcseivel díszített mécses tartóval, a szárított csillagos dekorációkkal. Az uszadék fából készülhet képkeret, dekoralap, vagy akár vázába állított dísz is.

Egységes színek, tárolók

Az egymással harmonizáló tárolók nem csupán megkönnyítik a rendszerzést, hanem egységes képet is mutatnak a fürdőszobádról. Segítségükkel pillanatok alatt rendet rakhatsz, miközben a kíváncsi tekintetek elöl minden apróságot villámgyorsan elrejthetsz. 
A tároló dobozok kerülhetnek a meglévő polcokra, de vásárolhatsz olyan szettet is, amit folyton odébb guríthatsz. Némi kézügyességgel a falra szintén felszerelheted a dobozokat, sőt, akár te magad is elkészítheted őket.

Elő a törölközőkkel!

Sokan csak használati eszközként tekintenek a törölközőkre, pedig a megfelelő elrendezés mellett ezek a pihe puha anyagok dekorációként is szolgálhatnak
Összetekerve, vagy gondosan hajtogatva a törölközőket nem kell elrejtened a fiókokba, hiszen öröm lesz rájuk nézni. Mindössze a tisztaságra kell ügyelned és arra, hogy harmonizáljanak egymással, illetve a fürdőszoba színeivel. 

A virágok öltöztetnek

Ha erre nincs mód, tedd félre az előítéleteidet és nézz körül a művirágoknál, ugyanis manapság már kiváló minőségű és rettentően élethű darabokat vásárolhatsz. Ha kicsit ódzkodsz tőlük, akaszd fel magasra őket, így a kíváncsi szemtől távolra helyezve még inkább eredetinek hathatnak
Emellett van még egy megoldás, a már korábban is említett vágott virág, ami ráadásul fénytől védett és párás helyen még tovább tündökölhet.
Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást