Dekor / Otthon

13 imádnivaló otthoni kávéállomás, ha neked is szenvedélyed a kávé

13 imádnivaló otthoni kávéállomás, ha neked is szenvedélyed a kávé

Eldugott helyen

Bár hangulatosak és látványosak a kávéállomások, nem csak akkor támaszkodhatsz rájuk, ha a pulton, vagy egy polcon, komódon szeretnéd megvalósítani az elképzeléseidet. Ezek a praktikus és hívogató helyek akár olyan eldugott részeken is megépíthetőek, mint amilyenek a konyhaszekrények.

Különösen alkalmasak a célra azok a szekrényrészek, amik vagy a padlótól a plafonig érnek, vagy a pultra nyithatóak. Míg előbbinek az az előnye, hogy a vendégek teljes egészében odaállhatnak és kiszolgálhatják magukat a hangulatos sarokból, addig utóbbi kényelmessé teszi a kávéfőzést és a felszolgálást. Mindezt persze úgy, hogy a komplett kávéállomást egy mozdulattal elrejtheted a kíváncsi tekintetek elől.

Ez nagyon hasznos lehetőség a minimalista otthonokban, továbbá akkor, ha nem akarod állandóan szem előtt tartani a kávéállomásodat. Hátránya viszont, hogy míg a korábbi lehetőségek az otthonod ékét is jelenthették, addig az eldugott helyen levő kávéállomásokat nem igazán tudod az adott ünnepre szabni, vagy például képekkel, dekorációkkal feldobni. 

Képek: 1, 2, 3, 4

Oldalak: 1 2

1 hozzászólás

 • Avatar
  zöldike
  2021.04.08., 08:03

  Ugye mostantól elfelejtitek a környezetvédős cikkeket?

  Mert ennyi szennyező kapszulás gép után a képmutatás kimaxolása lesz, ha írtok még olyat.

  Válasz

Írj egy hozzászólást