Otthon / Dekor

13 imádnivaló otthoni kávéállomás, ha neked is szenvedélyed a kávézás

Különálló komódon

Ha van egy kihasználatlan terület az étkezőtök, vagy a nappalitok környékén, akkor ott bármikor helyet kaphat egy feltűnő és praktikus kávéállomás. Ennek a megoldásnak a legnagyobb előnye, hogy mivel viszonylag sok helyet elfoglal, tényleg minden finomság helyet kaphat rajta, ami csak a minőségi kávézáshoz kell. Bátran feltankolhatsz az akciók során, hiszen így módod nyílik rá, hogy a kisebb-nagyobb fiókokban mindennek helyet szoríts.

A pulton pedig ott lehetnek a mindennap használatos eszközök, kapszulák, kiegészítők. Ha pedig a komód mögötti falat is fel tudod használni, akkor a bögréket szintén fellógathatod, és még hangulatosabbá teheted az állomást a képeknek köszönhetően. A komódos megoldás egyébként még azért is eszményi választás a kávé rajongóknak, mert ezt a részt mindig a szezonális hangulathoz lehet igazítani. Egy kis karácsonyi dekoráció, vagy éppen őszi díszek, és a kávézás már ránézésre is több lesz, mint holmi extra energialöket.

Képek: 1, 2, 3, 4

Ha csak kevés helyed van

Akkor sem kell lemondanod az otthoni kávéállomásról, ha nincs túl sok helyed erre a projektre, hiszen akár egy tálca, vagy egy süteménytartó is ideális lehetőségeket kínál erre a célra. Ebben az esetben persze maga a kávégép nem igazán fér el, de a kisebb kávéfőzőknek, vagy a vízforralóknak (instant kávé rajongók számára) azért szoríthattok helyet.

Egy egészen kis területen is varázsolhatsz hangulatos kávéállomást, elég, ha néhány szép bögrét, poháralátét és persze a fontosabb hozzávalókat odakészíted. Itt is könnyen igazíthatod a hangulatot az aktuális ünnepekhez, de akár viccesre is veheted a figurát, hogy még könnyebben menjen a feltöltődés.

Képek: 1, 2, 3, 4, 5

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást