Ilyen a férfi a szerelemben: már a születési időpontja alapján is rengeteget megtudhatsz róla

Ilyen a férfi a szerelemben: már a születési időpontja alapján is rengeteget megtudhatsz róla

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ilyen a férfi a szerelemben: már a születési időpontja alapján is rengeteget megtudhatsz róla

Így számolhatod ki

Végtelenül egyszerű a dolgod, ugyanis először csak össze kell adnod a születési dátumában szereplő számokat, például: ha 1989.12.31. a születési dátuma, akkor 1+9+8+9+1+2+3+1=34. Ezután a kapott kétjegyű számot is össze kell adnod, míg egyjegyű szám nem lesz belőle. A példánál maradva 3+4=7 Ennek a férfinak a számmisztika alapján 7-es a száma. De mit árul ez a szám a szerelméről?

A száma 1-es

Ez a férfi igazi hódító szellem, nagyon magabiztos, és nem sűrűn fordul elő vele, hogy nem szerzi meg, amit (akit) akar. Lebilincselő, nagyvonalú és figyelmes partner, aki pontosan tisztában van vele, milyen előnyös tulajdonságai vannak. Ennek ellenére – vagy talán éppen ezért – nagyon sérülékeny az egója, könnyen megbántódik.

Ha szeretnéd őt, csak bókolnod kell neki, és máris nyert ügyed van.

A száma 2-es

Ennek a férfinak van egy nagyon gyengéd, már-már nőies, sérülékeny énje, messze nem az a tipikus macsó fazon. Figyelmes, törődő személyiség, aki kedveli a klasszikus szerepeket – de ez nem azt jelenti, hogy úgy véli, a nőnek a konyhában a helye. Csupán szeret udvarolni, lépésről lépésre haladni, kedveli, ha kibontakoztathatja az érzelmeit, és a kiszemeltje is ugyanígy feloldódhat a társaságában. Nagyon ragaszkodó típus, általában az első igaz szerelme az utolsó is marad.

A száma 3-as

Ez a férfi nagyon sármos tud lenni, általában sokoldalú, talpraesett, amit leginkább kíváncsi természetének köszönhet. Mindig mindenről van véleménye, és bár társalogni imád, nem igazán enged a saját elképzeléseiből. Sármos, többnyire sikeres – de legalábbis a sikerre törekszik – és ő az a férfi, aki pillanatok alatt kidumál a ruhádból. Bár alapvetően a könnyed kalandok híve, ha szeretnéd megtartani, nagyon mélyen fel kell keltened az érdeklődését és nem szabad túl korán beadnod a derekadat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2 3

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást