Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Címlap / Életmód / Ezotéria / Illóolajok, amelyeket érdemes használnod a csakráid megtisztításához

Korona csakra

A korona csakrát akkor érdemes energetizálnod illóolaj segítségével, ha úgy érzed, egy kis benső támogatásra van szükséged. Ez a csakra a tudatosságot, az önbizalmat testesíti meg, ezeken a területeken tudsz hatni rá. Segítségedre van az önmegvalósításban, személyiséged kiteljesítésében, valamint abban, hogy a tested, a lelked és a szellemed egy egységet alkosson.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: levendula

Mantra: Értem!

Harmadik szem csakra

A harmadik szem csakra a megérzések birodalma, itt áll össze bennünk egységként mindaz, amit tapasztalunk, vagy akár tudat alatt érzékelünk. Érdemes erősítened, ha jobb intuíciókra lenne szükséged, valamint akkor, ha úgy érzed, nem igazán megy az utóbbi időben a kommunikáció, vagy sok csalódás ért.

Akár téged értenek meg nehezen mások, akár te érted félre rendszeresen a szeretteidet, a harmadik szem csakrának jól jöhet a támogatás.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: kamilla

Mantra: Látom!

Torok csakra

A torok csakra szoros összefüggésben van az előítéleteinkkel, amikről jó tudni, hogy saját problémáink kivetülései. Ha az utóbbi időben túlságosan sokat és könnyen ítélkeztél, miközben a saját hibáid felett rendszerint szemet hunytál, alighanem ideje foglalkoznod a torok csakráddal. Ezzel nem csak a lelkedet nyugtatod meg, hanem a helyükre kerülnek a gondolataid, gördülékenyebbek lesznek az emberi kapcsolataid.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: ciprus

Mantra: Elmondom!

Szív csakra

A szív csakrádat akkor kell erősítened, ha az utóbbi időben nem igazán érezted magadat pozitívan: felerősödtek az ellenérzéseid, haragot és keserűséget tapasztaltál, esetleg magányosnak tartod magadat. Amikor a szív csakra rosszul működik, kicsit reményvesztettek vagyunk, és nehezen bocsátunk meg másoknak, nehezen jövünk ki a családtagjainkkal, nem sikerül velük egymásra hangolódnunk.

Ez az illóolaj lehet a segítségedre: eukaliptusz

Mantra: Szeretem!

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást