Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus párkapcsolati hiba

Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus párkapcsolati hiba

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus párkapcsolati hiba

Miért tartanak vonzónak mások?

Nagyon könnyed, barátságos személyiséged van, nyitottan állsz az élet nagy kérdéseihez éppúgy, mint az emberekhez. A legtöbbször különösen tájékozott vagy, hiszen mindig minden érdekel, folyton arra törekszel, hogy megismerd a körülötted élőket, és a környezetedben játszódó eseményeket is szereted felderíteni.

De nem csak ezek miatt figyelnek fel rád mások! Mivel pontosan olyan képlékeny a hangulatod és a személyiséged, mint a levegő, a többség számára te vagy az elérhetetlen és a megfoghatatlan nő – ennek sokan képtelenek ellenállni!

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet…

Nagyon erős a szabadság iránti vágyad: Alapvetően nem túl nehéz veled együtt élni, de azt meg kell említeni, hogy meglehetősen erős a szabadság iránti vágyad. Ez a levegő jegyűek közül a mérlegnél érezhető a legkevésbé, az ikrek az átmenet, a vízöntő pedig az, aki végképp nehezen horgonyoz le valaki mellett. Bár horoszkópodtól függetlenül vágysz egy stabil, boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra, sokszor még felnőttként sem igazán tudod eldönteni, hogy a szingli élet, vagy éppen a család fontosabb-e számodra.

Sokszor felületes vagy

Úgy az életben általában, nem csak otthon, vagy éppen a párkapcsolatodban. Minden érdekel, mindenbe belekapsz, de nem mondhatnánk, hogy a kitartás jellemző rád, ezért hajlamos lehetsz arra, hogy a legkevésbé precíz emberek közé tartozz.

Ezt nem feltétlenül fogja jól tűrni a leendő partnered, főleg nem akkor, ha neki kifejezetten fontos a rendszerezés és az áttekinthetőség. Nem könnyű veled tervezni, hiszen sokszor te magad sem tudod, mit szeretnél: akkor és ott sem, nemhogy néhány év múlva!

Mindig attól félsz, hogy lemaradsz valamiről akkor, ha túlságosan belefeledkezel a teendőidbe, emiatt pedig azt is érezheted, hogy a komoly kapcsolat számodra egy akadály. Mindez egy erős belső feszültséget kelthet benned – amit persze a környezeted, főleg a hozzád közelállók, észre is fognak venni.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást