Életmód / Ezotéria

Ikrek, Mérleg vagy Vízöntő a csillagjegyed? 4 tipikus hiba, amit elkövetsz a párkapcsolatodban

Ikrek, mérleg, vagy éppen vízöntő a horoszkópod? Akkor te is a levegő jegyű emberek közé tartozol! Számos pozitív tulajdonságod akad, amik miatt mások kifejezetten szerethetőnek tartanak, azonban akadnak olyan árnyoldalai is a személyiségednek, amikkel elriasztod a potenciális jelölteket. De vajon a párkapcsolatodra milyen hatást gyakorol az, hogy levegő jegyű vagy?

Miért tartanak vonzónak mások?

Nagyon könnyed, barátságos személyiséged van, nyitottan állsz az élet nagy kérdéseihez éppúgy, mint az emberekhez.

A legtöbbször különösen tájékozott vagy, hiszen mindig minden érdekel, folyton arra törekszel, hogy megismerd a körülötted élőket, és a környezetedben játszódó eseményeket is szereted felderíteni.

De nem csak ezek miatt figyelnek fel rád mások!

Mivel pontosan olyan képlékeny a hangulatod és a személyiséged, mint a levegő, a többség számára te vagy az elérhetetlen és a megfoghatatlan nő – ennek sokan képtelenek ellenállni!

Amik viszont megnehezítik a párkapcsolati életedet…

Nagyon erős a szabadság iránti vágyad: Alapvetően nem túl nehéz veled együtt élni, de azt meg kell említeni, hogy meglehetősen erős a szabadság iránti vágyad.

Ez a levegő jegyűek közül a mérlegnél érezhető a legkevésbé, az ikrek az átmenet, a vízöntő pedig az, aki végképp nehezen horgonyoz le valaki mellett.

Bár horoszkópodtól függetlenül vágysz egy stabil, boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatra, sokszor még felnőttként sem igazán tudod eldönteni, hogy a szingli élet, vagy éppen a család fontosabb-e számodra.

Sokszor felületes vagy

Úgy az életben általában, nem csak otthon, vagy éppen a párkapcsolatodban. Minden érdekel, mindenbe belekapsz, de nem mondhatnánk, hogy a kitartás jellemző rád, ezért hajlamos lehetsz arra, hogy a legkevésbé precíz emberek közé tartozz.

Ezt nem feltétlenül fogja jól tűrni a leendő partnered, főleg nem akkor, ha neki kifejezetten fontos a rendszerezés és az áttekinthetőség.

Nem könnyű veled tervezni, hiszen sokszor te magad sem tudod, mit szeretnél: akkor és ott sem, nemhogy néhány év múlva!

Mindig attól félsz, hogy lemaradsz valamiről akkor, ha túlságosan belefeledkezel a teendőidbe, emiatt pedig azt is érezheted, hogy a komoly kapcsolat számodra egy akadály. Mindez egy erős belső feszültséget kelthet benned – amit persze a környezeted, főleg a hozzád közelállók, észre is fognak venni.

Néha túl nagy az igazságérzeted

Levegő jegyűként hajlamos lehetsz arra, hogy mindenekelőtt a saját igazadat bizonyítsd. Ez legkevésbé akkor motivál, ha ikrek vagy, leginkább pedig akkor, ha vízöntő – a mérlegek azok, akik ebben is próbálnak arany középúton maradni.

A vízöntők ezzel szemben foggal-körömmel ragaszkodnak a saját igazukhoz, ami mellé társul, hogy alapvetően domináns, határozott személyiségek, akik ráadásul nem félnek nyíltan konfrontálódni. Ez párkapcsolatban sem könnyíti meg a helyzetüket, ha te is vízöntő vagy, akkor jellemző lehet rád, hogy még akkor is a saját igazadat hajtod, ha legbelül felismerted, tévedtél.

Levegő jegyűként sokszor be nem áll a szád, mindig mindent meg tudsz magyarázni, körbe tudsz írni, nincs olyan, amiről ne lenne véleményed. Ezt sokan nehezen viselik, főleg azok a férfiak, akik nap, mint nap kénytelenek végighallgatni a sokszor tényleg túlságosan hosszúra nyúló monológodat. Pláne, hogy igazságérzeted miatt olyan dolgokon is hajlamos vagy lovagolni, amiken egyszerűen nem fogsz tudni változtatni.

Sértődékeny és érzékeny vagy

Mivel ennyire érzelmes vagy, magától értetődő, hogy könnyen megsértődsz, ám téged olyasmivel is meg lehet bántani, amit mások észre sem vesznek.

Hajlamos vagy arra, hogy mindent személyes támadásnak vegyél, és úgy érezd, a környezeted szánt szándékkal tesz keresztbe neked.

Ehhez időnként csapódik egy kis mártíromság is, levegő jegyűként könnyen érezheted úgy, hogy a világ összeesküdött ellened, és egyszerűen balszerencsésnek születtél – ezen pedig nem is tudsz változtatni.

Mondani sem kell, hogy ha elhatalmasodik rajtad a sértődékenység, akkor extrém nehéz veled dűlőre jutni, vagy éppen boldogan élni, hiszen mindez feltételez egy jó adag pesszimizmust is, ami csak tovább nehezíti a mindennapjaidat.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást