Így szervezz fergeteges lánybúcsút!

Így szervezz fergeteges lánybúcsút!

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / Így szervezz fergeteges lánybúcsút!

A hírhedt nagy nap előtti előkészületek, valamint a bonyolult szervezés által okozott feszültség levezetésére remek alkalmat nyújt a lánybúcsú. Éppen ezért a menyasszony barátnőinek nehéz feladatot kell megugraniuk ahhoz, hogy legendás bulit szervezzenek. (x)

Mire érdemes odafigyelni?

Minden meglepetésbuli szervezésénél az a legfontosabb, hogy az ünnepeltet váratlanul érjék a feladatok és a játékok. Ehhez persze érdemes előtte megkérdezni a menyasszonyt, hogy véletlenül se kelljen olyasvalamit csinálnia, ami kellemetlenséget okozna neki. Mérjétek fel az igényeit a bulit illetően, de hagyjatok teret a meglepetéseknek is!

Az eseményt próbáljátok az esküvő előtt 1-2 héttel megtartani, melynek dátumát minden esetben egyeztessétek az összes barátnővel! Ez remek kiindulási alap, de érdemes minél hamarabb elkezdeni a szervezést, hogy ne csússzatok ki az időből. Különösen a nyári esküvők esetén ugyanis már hónapokkal előbb megtelnek a lánybúcsúra bérelhető helyek.

Hogyan válassz helyszínt?

Ha garantáltan fergeteges és életre szóló élményt szeretnél okozni a barátnődnek, akkor azt javasoljuk, hogy nyúlj valami egészen különlegeshez a helyszínt illetően. Bár népszerű a szórakozóhelyek meglátogatása, és az útközben történő feladatok elvégzése, ennek van egy jóval kényelmesebb és szórakoztatóbb módja is.

Fogjatok össze a menyasszony barátaival, és béreljetek a lánybúcsúra egy hatalmas limuzint a Partylimuzin segítségével! Nincs is annál nagyobb meglepetés, mint amikor a barátnőd háza elé gördül egy elegáns luxusautó, és az egyenruhás sofőr ajtót nyit neki.

Így az utolsó “szingliként” töltött éjszakáját rendkívül különlegessé tehetitek, amely során ti is remekül szórakozhattok. A limuzin azért is szerencsés, mert nem kell tömegközlekedve, esetleg több részre szakadva taxival megközelíteni a bulihelyszínt. Így mindenki együtt utazhat biztonságban, és bátran pezsgőzhet a kényelmes hátsó ülésen.

Ha úgy döntötök, hogy a végcél egy szórakozóhely lesz, és a limuzin csupán fuvarként szolgál, akkor garantáltan a tiétek lesz a legmenőbb belépő. Ha pedig egész éjszaka a várost járnátok, csodálva a panorámát a tetőablakon át, akkor a limuzin ebben az esetben is ideális választás lesz.

Tippek lánybúcsú szervezéséhez

Játékötletek lánybúcsúra

A lánybúcsú jellemzően arról szól, hogy furfangos és vicces feladatok teljesítése után átengeditek a barátnőtök kezét jövendőbelije számára. Ehhez akár bevonhatjátok a vőlegényét is. Kérdezzétek ki a kedvenc filmjeiről, szokásairól, hobbijairól, és készítsetek kvízt belőle, melyet a menyasszonynak meg kell oldania.

Mókás lehet egy puzzle elkészítése is, mely során a vőlegény fotóit szétvágjátok, és összekeveritek más férfiak fotóival, a menyasszonynak pedig ki kell válogatnia a leendőbeli férjéhez tartozó testrészeket.

Végül pedig írjatok össze egy listát, amelyet teljesítenie kell, mielőtt férjhez megy, melyek lehetnek vicces, akár járókelőket bevonó feladatok is!

Béreljetek luxusautót a Partylimuzin segítségével, és szervezzetek legendás lánybúcsút barátnőtök számára, melyet garantáltan sosem felejt el!

VIDEO A sminkmester megmutatja, hogyan rajzolj profi tusvonalat magadnak

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!