Igéző tekintetet szeretnél? Ismerd meg a tincses műszempillát!

Igéző tekintetet szeretnél? Ismerd meg a tincses műszempillát!

Címlap / Stílus / Arc / Igéző tekintetet szeretnél? Ismerd meg a tincses műszempillát!

Melyek a tincses pillák előnyei?

Először is ismerd meg egy kicsit alaposabban ezt a típust, hogy könnyebben eldönthesd, kipróbálod-e. Tökéletes opció, amennyiben dúsítás a célod. Annyit fontos tudnod róla, hogy körülbelül 5-6 szál alkot egy tincset, s ezeket a saját pilláid tövéhez kell felrögzíteni. A beszerzése egyszerűen megoldható, javasoljuk, hogy nézz szét a claudiashop.hu kínálta Long Lashes pillák között. 

A felragasztást elvégezheted otthonodban, de dönthetsz úgy is, hogy kozmetikus segítségét veszed igénybe. Legfőbb előnyök, hogy általuk csodálatos alkalmi sminket hozhatsz létre, de a szokványos mindennapokon is élvezheted a drámai szempillák megbabonázó hatását.

Mindannyian tudjuk, hogy a legerősebb fegyver, ami birtokunkban van, a tekintetünk, melyet érdemes kihasználni, s ehhez olykor néhány praktikus kiegészítőre is szükség lehet. Így megsokszorozhatjuk az erejét. 

A Long Lashes tincses műszempillák szépen íveltek, illetve tartósak, ugyanakkor könnyítettek, vagyis nem megterhelők a meglévők számára. Plusz előnyük, hogy vízállóak, valamint más-más méretekben is elérhetők: short, medium, long, multi size. 

A felhelyezésük egyszerű, egy speciális ragasztóval könnyedén megoldható. Sokan épp azért szeretik ezeket a típusokat, mert 1-2 hétig viselhetők, ami elegendő, ha csak a kipróbálás a cél, illetve akkor is, ha egy-egy rendhagyó eseményre szeretnél igéző tekintetet. 

Mi a különbség csomós és csomómentes között?

A tincses változat az egyik legnépszerűbb típusa a műszempilláknak, s ezen belül megkülönböztetünk csomósat, amelyek több szál összecsomózása révén készülnek, illetve menteset is. Ez utóbbiak azok számára javasoltak, akiknek zavarók a csomók. Ebből kifolyólag egyre szélesedik a csomómentes változatok köre is.

Az 1-2 hetes intervallumon túl nem javasolt a viselésük, ugyanis a saját pillák töredezetté válhatnak, de akár meg is ritkulhatnak. Azonban az ajánlott körülményeket betartva teljesen biztonságosan használhatók.

A tincses tehát kiváló dúsítás céljából, viszont ha tartós hosszabbítás igénye merülne fel benned, a 3D műszempilla vagy a szálankénti opció megfelelőbb. Ezek már több hónapos, tartósabb megoldások, melyekhez szakember segítségét célszerű kérni.

Mikor dönts tincses változat mellett?

Kifejezetten egy különleges alkalomra szeretnél hangsúlyosabb, vonzóbb tekintetet, netán pár hetes intervallumban gondolkodsz, átmeneti megoldásként. Ez esetben tökéletes választás a tincses műszempilla, mellyel ráerősíthetsz női kisugárzásodra.

VIDEO 6 dolog amit soha ne érints meg más házában

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást