Igazságok a pletykálásról – férfiak vagy nők csinálják többet?

Igazságok a pletykálásról – férfiak vagy nők csinálják többet?

Címlap / Életmód / Lélek / Igazságok a pletykálásról – férfiak vagy nők csinálják többet? / 2. oldal

Azt mondják, a pletykálás női tevékenység. Pedig ez nem így van. Minden ember pletykál. Arról pedig, hogy nem mindenki azt érti a szépen fűzött szavak mögött, ami a valódi tartalom, arról senki sem tehet…

Pletykás férfi

Csak az a férfi pletykás, akinek van szája. Tehát, mivel mindkét nemet érinti a pletyka, megállapíthatjuk, hogy a pletyka-gén az ,X’ kromoszómában van. A férfi pletyka ismérve, hogy mennyisége, szexuális töltete, az előadása közbeni színes jelzők használata alkoholos sörital behatása alatt percről percre exponenciálisan nő.

A férfiak kedvelt pletykatémái a következők: kinek, kivel, mikor, hol volt intim élménye; kinek, kivel, mikor, hol nem volt intim élménye; illetve olyan teóriák gyártása, mely tartalmilag a világegyetem működésének, az élet értelmének kutatására irányulnak. 

Pletykás gyerek

A gyerekek is pletykásak, a különbség a felnőtt és a gyerekpletyka között csak annyi, ha a gyerek pletykál, annak következménye mindig az, hogy szülei úgy égnek, mint a Reichstag.

Ha azt akarod, hogy gyereked ne legyen pletykás, ne kezdj így mondatot: nehogy elmondd ezt az óvodában.

Ez lesz az első, amit elmond. Egyáltalán mondatot se kezdj, aminek tartalma nem a 77 magyar népmese, témájának súlya pedig több mint a Teletabi című matinéműsoré. Amennyiben mégis elkövetted azt a hibát, hogy beszéltél gyereked előtt, fizesd le őt nagyon, hogy tartsa a száját és rögzüljön a titok.

A pletyka élettani és univerzumra gyakorolt hatásai

Erősíti a nyelvizmot, kondiban tartja az idegrendszert, fejleszti a fantáziát. Színesebbé, boldogabbá teszi életedet, kivéve, ha rólad szól. Egyes kirívó esetekben a pletyka annyi valós információt tartalmaz, hogy rábírja az egyént saját személyiségének fejlesztésére – azaz, a pletyka önmaga ellen fordul, majd elhal, érdeklődés hiányában.

A pletykálás közben kicserepesedett ajkak ápolására a legjobb szájfény a pillanatragasztó. A pletyka folyamatos működésre képes rábírni a legsatnyább agyat is, némely esetekben képes még a teret is görbíteni. A pletyka a leghatalmasabb erő az univerzumban, és gyorsabb, mint a fénysebesség maximuma.

VIDEO Így viseled az egyedüllétet, csillagjegyed szerint

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»