Divat / Stílus

Húsvéti tojásgyűjtő nyereményjáték

Húsvéti tojásgyűjtő nyereményjáték

A húsvéti tojásgyűjtő nyereményjáték le van zárva.

GRATULÁLUNK a két szerencsés nyertesnek:

I.  Díj: Zombori Krisztina (29 tojást gyűjtött)
II. Díj: Henézi Ágnes  (15 tojást gyűjtött)

—————————————————————-
Gyűjts be minél több húsvéti tojást és nyerd meg a két elragadó női parfümcsomag egyikét, a parfumplaza.hu jóvoltából. Ha egy cikk címe alatt megpillantasz egy tojást, klikkelj rá és már be is gyűjtöttél egy húsvéti tojást!

Ahhoz, hogy megnyerhesd a két parfümszett egyikét, minél több húsvéti tojást kell összegyűjtened a Bien cikkjeiből.

Ha egy cikk címe alatt megpillantasz egy tojást, klikkelj rá és már be is gyűjtötted azt a tojást! Napi legtöbb egy tojást tudsz így gyűjteni. Az április 26-i sorsoláson mindenki részt vesz aki legalább 1 tojást begyűjtött, azonban mindenki annyiszor kerül be a virtuális kalapba, ahány tojást gyűjtött.

Ha 2 tojást gyűjöttél is elviheted a nyereményt, de ha 20 tojásod van, 10-szer nagyobb eséllyel pályázhatsz a nyereményre!

Az eddig begyűjtött tojások mennyiségét nyomon követheted az oldalra való belépés után, a profilod dobozában, az oldal jobb-felső sarkában.

A húsvéti tojásgyűjtés nyereményei:
 

I. Díj

II. Díj

A nyereményjáték feltételei és kondíciói:

– A nyereményjáték 2011 március 29-től április 25.-e éjfélig tart.
– A nyereményjátékon mindenki részt vehet, aki az oldalra regisztrált és legalább 1 tojást begyűjtött. Egy tojás akkor számít “begyűjtöttnek”, ha az oldalra való bejelentkezés után a látogató ráklikkelt a cikk címe mellett elhelyezett tojásra.
– Minden begyűjtött tojással bekerül az illető neve egy virtuális kalapba, innen lesz kisorsolva április 26.-án a két nyertes. Minél több tojást gyűjtöttél be, annál többször fogsz szerepelni a virtuális kalapban és növeled az esélyeidet.
– A sorsolás április 26-én lesz, a nyerteseket e-mailben értesítjük, illetve a Bien főoldalán és a Nyereményjátékok szekcióban is kihírdetjük.

www.parfumplaza.hu

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást