Hosszú lábkörmök az új pedikűrtrendben – Csak a saját felelősségedre próbáld ki!

Hosszú lábkörmök az új pedikűrtrendben – Csak a saját felelősségedre próbáld ki!

Címlap / Stílus / Test / Hosszú lábkörmök az új pedikűrtrendben – Csak a saját felelősségedre próbáld ki!

Ha olyan vagy, mint én, akkor már a hosszú műkörmöktől és épített körmöktől is kiráz a hideg – külön fogod szeretni a nyárutó legújabb pedikűrtrendjét, ami ugyanígy a hosszított, kicicomázott lábkörmökről szól. Mindenki csak saját felelősségére próbálja ki a dolgot, és csak akkor, ha egyébként nem sokat jár zárt cipőben, vagy nem szeret sportolni – mindkettő megnehezíti ugyanis a trend viselését.

Abban azért megegyezhetünk, hogy a hosszú kézkörmökkel is művészet élni a mindennapokat – mosogatni például kifejezetten kellemetlen velük, de nagyon billentyűzetet sem kell használni, ha nem szeretnéd, hogy a kollégák vagy a családod idegeire menj a kattogással. A kifejezetten hosszú műköröm soha nem praktikus, és sok idő kell ahhoz, hogy az ember megszokja, és tudjon vele úgy létezni, hogy ne törje le lépten-nyomon mindenben.

Elképzelni sem tudom, hogy ugyanezt hogyan lehet megszokni a lábkörmökkel.

Merthogy ez az idei nyár legfurcsább trendje: a hosszú akril zselés lábkörmök, amelyek jócskán túlnőnek az ember lábujjain, és minél feltűnőbb színűek, annál jobb.

Képek forrása: 1 / 2 / 3

Nem tudom elképzelni, hogy egy ilyennel hogyan lehet szandálon vagy papucson kívül bármi mást hordani, és azt sem, hogy valaki hogy érzi komfortosan magát velük. A sportot érdemes teljesen elfelejteni, de valószínűleg nincs olyan zárt cipő sem, ami ezt be tudná fogadni – bár, valószínűleg az, aki ilyet csináltat, nem is akarja sportcipőbe dugni, hanem mindenhol mutogatja, ahol csak tudja.

A dolog nem új őrület egyébként, a körömfanatikusok már korábban is kacérkodtak a gondolattal, de most kezdett el szélesebb körben elterjedni.

Erről árulkodik legalább is az Instagram, ahol egyre több ilyen hosszú lábköröm jön szembe az emberrel.

Képek forrása: 1 / 2 / 3 / 4

Szakértők azt mondják egyébként, hogy az akril géllakkos lábkörmök sokkal kevesebb törődést és odafigyelést igényelnek, mint ugyanez a kezünk körmein, mivel a lábköröm egyébként is lassabban nő, és sokkal erősebb is, mint a kéz ujjain lévő. Ezt valószínűleg mindenki tapasztalta már, aki valaha kifestette a lábkörmeit: amíg itt a lakk egy atomtámadást is átvészelne, a kezekről már régen pattog lefelé. 

Bár nem túl praktikus a divat, lehet, hogy pár év múlva már teljesen beépül majd a köztudatba, és ugyanúgy nem fogja megbotránkoztatni az embereket, mint ahogy ma már a hosszú kézkörmök is mindennaposak.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást