Heti horoszkóp

Kos (március 21 - április 20) heti horoszkóp

Sűrűsödnek a dolgaid, és már rögtön az év elején úgy érezheted, hogy nem bírod a tempót. Ha rendszerezed a napodat, a hét második fele már nyugodtabban telhet.

Szerelem: Nem sok időt jut most az érzelmi életedre, pedig szívesebben törődnél ezzel, mint a munkával. Türelem, a párod meg fog várni téged!

Karrier: Egy váratlan probléma megoldását rád bízzák, de te úgy érzed, segítség nélkül nem boldogulsz. Vigyázz, mert a főnököd figyeli, hogyan reagálsz!

Bika (április 21 - május 20) heti horoszkóp

Elégedett vagy, mert tartod magadat a szilveszteri fogadalmaidhoz, bár a hét második felében kísértésbe eshetsz. Próbálj olyan döntést hozni, amit nem a pillanat heve motivál, hanem hosszú távon is jó lesz neked.

Szerelem: Ne fordíts hátat annak, aki a nehezebb pillanataidban is melletted volt! A héten adódhatnak konfliktusok, de ezeket együtt meg tudjátok oldani.

Karrier: Jól érzed magad a munkahelyeden, mert sikeres lesz a heted. Vigyázz, hogy ne válj túl elbizakodottá!

Ikrek (május 21 - június 21) heti horoszkóp

A hét elején rossz híreket kapsz, ami több napra elszomoríthat. Ne hagyd, hogy valami olyan gondolat vegye át az irányítást az életed fölött, ami negatív energiákat vonzz.

Szerelem: Fordíts a héten több figyelmet a partneredre, mert bár talán nem mondja, szüksége lehet rá. Valami csalódást okozhat, de az érzés olyan gyorsan el is múlik, ahogyan jött.

Karrier: Nem fogsz a héten unatkozni, de lelkesedésednek és munkatempódnak hála minden feladattal megbirkózol. A hét végére viszont alaposan kimerülsz.