Párkapcsolat / Szerelem

Hogyan tartsuk fenn a férfi érdeklődését?

Hogyan tartsuk fenn a férfi érdeklődését?

Ha kíváncsi vagy, hogyan tudod fenntartani érdeklődését még hosszú idő után is, következő útmutatónk segítségedre lesz. Szerte a világon nők milliói szeretnének választ kapni erre a kérdésre.

Mi a titka az állandó vonzerőnek, talán a szépség, vagy a jó humorérzék? Ha szeretnéd, hogy hosszantartó, mindkettőtök számára izgalmas kapcsolatotok legyen, fenn kell tartanotok egymás iránt az érdeklődést.

1. Légy titokzatos
A nők attól válnak érzékivé és elérhetetlenné, ha titokzatosak. Nem kell mindig kiszámíthatónak lenned, mindig legyen meg a “saját tered”, és járd a saját utadat. Egy nő attól ellenállhatatlan, hogy mindig tartogat meglepetéseket és vannak rejltett tartalékai.

2. Nyugtasd meg a férfi egoját
Tudományos tény, hogy a férfiaknak nagy ego-juk van. Tiszteld döntéseit, adj a véleményére, sőt mindig kérd ki. Soha ne bánj vele lekicsinylően. Növelheted ego-ját, ha dícséred, értékeled munkáját. Légy hálás eredményeiért és biztos lehetsz benne, hogy ő viszont értékelni fog téged.

3. Ne vonj falat magad köré
A férfiak utálják, ha ketrecbe zárják őket. Ha egyszer megérzi, hogy ellenőrzés alatt áll, nem érzi magát férfinak melletted, ez pedig nem használ a kapcsolatnak. A férfiak érezni akarják, hogy megbíznak bennük és engedik őket saját egyéniségük szerint cselekedni. Ha nem értesz vele egyet, akkor finoman hozd tudtára, ne nézd le és ne kiabálj vele.

4. Ne foglalkozz túl sokat vele
Ha egyszer egy srác rájön, hogy a te világod körülötte forog, akkor túlságosan nyeregbe fogja érezni magát, majd elkezd nem foglalkozni többet a kapcsolattal. A zsenge párkapcsolatok esetében ez akár szakításhoz is vezethet. Hagyd élni őt, add meg neki a szükséges teret, menjen barátaival és élvezze hobbijait. Ne feledd, a világ nem szünhet meg számára, mert Te mellette vagy! Az más kérdés, ha nem érzed úgy, hogy egyenlő részt vállal az együttéléssel járó feladatokban – ha komoly beszélgetés után is úgy érzed nem tudsz számítani rá, akkor talán nem ő a megfelelő élettárs.

5. Légy önmagad, légy eredeti!
Soha ne utánozz másokat, legyenek saját elképzeléseid az élet dolgairól. Minél inkább érzi egy férfi, hogy egy értékes egyéniség van mellette, annál jobban fogja csodálni a nőt. Ha a nők jók a megérzésekben, a férfiak messziről kiszagolják a hamisságot és kétszínűséget, ezért légy mindig hű a legjobb önmagadhoz!

6. Légy ott, amikor érzelmileg szüksége van rád

Ha a nő törődik szíve választottjával, ha ott van vele a nehéz és a boldog pillanatokban egyaránt, a kapcsolat erős kötelékeket kap. Vannak pillanatok, amikor a férfi csak néhány megnyugtató szóra vágyik, egy ölelésre. Nincs szeretnivalóbb egy nőben, mint amikor ráérez arra, mikor van szüksége rá a párjának.

7. Légy kedves
Nincs kiábrándítóbb egy mogorva, durcás nőnél. A nők természetüknél fogva kedvesek, kecsesek és diszkrétek kell legyenek. A hangos, szemtelen és goromba nők eltávolítják maguk mellől az embereket. Az aranyos, kedves nők vonzák a legtöbb férfit.

8. Maradj ellenállhatalan
A nők legnagyobb kincse szépségük és alakjuk. Az egészséges önbizalom és magabiztos külső elengedhetetlen, ha kiegyensúlyozott, hosszú kapcsolatot szeretnénk. 
Ha szeretnéd megtudni mi az a 13 dolog, amit a férfiak vonzónak találnak a nőben, klikk ide.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást