Párkapcsolat / Szerelem / Szex

10+1 női dolog, amit vonzónak találnak a férfiak

10+1 női dolog, amit vonzónak találnak a férfiak

Egy nő nem attól lesz vonzó, amitől azt hiszi, hogy az. A férfiaknak különös, kifinomult érzékük van a szépre, lássuk mivel lehet őket levenni a lábukról!

1. Természetesség

Egy átlagos nő több tízezer forintot költ egy év alatt csak sminkre. Pedig a férfiak akkor találják őket a legszebbnek, amikor nem fedi őket smink – például zuhanyzás vagy ébredés után.
Ha nem hiszed, kérdezd meg a közeledben levő férfit mi a véleménye, és meglátod, hogy a smink nélküli arcot fogja vonzóbbnak találni.

2. Dobd el a hajvasalót!

A legtöbb pasi kifejezetten utálja a hajformázó eszközöket, mint a hajszárító, hajvasaló vagy hajgöndörítő vas.
A pasik nevetségesnek találják a legújabb hajegyenesítő-mániát és az órákig tartó hajformázási procedúrákat. A férfiak egyszerűen úgy szeretik a hajat, ahogy van!

3. A női has

Kicsit kerek, kicsit párnás, de nekik mindig úgy tetszik, ahogy van!
Nehéz elhinni, de a férfiak nem tiltakoznak ha a nő hasfala nem elég kockás, sőt az izmokat abszolút nem tartják nőiesnek, inkább kedvelik a kerekded, nőies íveket, még ha plusz kilókat is rejtenek.

4. A női ének

A halk, nőies dudorászás azonnal mosolyt csal a férfi arcára. Van a női énekhangban valami bájos, ami leveszi a pasikat a lábukról.
Persze ez csak akkor működik, ha a nő kellemes, “hallgatható” hangokat ad ki, a farcs karaoké próbálkozások sajnos nem járnak nagy sikerrel.

5. Női szempillák

A női szem csodálatos befejezése a szempilla. A hosszú, sűrű szempillák képesek rabul ejteni a férfi szívet, mintegy legyezgetik a női szépséget.
Vigyázat, mert a műszempilla kifejezetten taszítja az ellenkező nemet – ha rájön a turpisságra, könnyen feloszlanak a rózsaszín felhők.

6. Lábak

Nincs izgatóbb egy férfi számára, mint a női láb, legyen az hosszú, rövid, vékony vagy kerekded. Sőt, a legtöbb férfi szerint hasztalan a magassarkú, a láb úgy gyönyörű, ahogy van!
De miért vannak ennyire oda a lábakért? Hát az ívei miatt, és mert annyira sima!

7. Stílus

Egy férfi azonnal kiszúrja, ha egy nőnek teljesen saját, egyedi stílusa van.
Lehet, hogy manikűrjével, ötletes kiegészítőivel vagy divatos öltözködésével vonja magár a figyelmet, a lényeg, hogy a férfiak az egyediséget és határozott személyiséget keresik, és ha megtalálták, akkor azt gondolják “Igen, ez a lány valóban fantasztikus!”.

8. Csábító illat

Egy finom illattól a férfiak képesek teljesen bezsongani. Már sokszor az is elég, ha megérzik a friss, zuhany alól kiszállt női bőr illatát. A nők bódító illata olyan a férfiak számára, mint egy afrodiziákum.

9. Amikor a nő kérlel

Nincs jobb érzés a férfi számára, mint amikor igazán férfinak érezheti magát. Ha pedig egy nő kérlelve fordul segítségért hozzá, az igencsak legyezgeti büszkeségét.
A nők pedig valljuk be, értenek a finom beszédhez és kérleléssel szinte mindent el tudnak érni. Ha pedig szexuális beszéddel fűszerezik, akkor biztosak lehetnek a dolgukban…

10. Munka

A komoly munkahelyi öltözék mindig vonzó a pasik számára. Egy szerelmes férfit boldoggá tesz, ha párját munka közben láthatja. Mint mondják a munka valóban szépít, főleg ha valaki boldogan és odaadással végzi.
Egy okos pasi egyébként is vonzónak találja, ha egy nő okos.

10+1. Mosoly

A nő részéről sokszor elég egy széles mosoly és ápolt fogsor, hogy azonnal vonzóvá váljon.
A férfiak kivétel nélkül lehengerlőnek találják a női száj ívét és a kedves mosolyt. 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást