Így szeretnek az Ikrek férfiak. A szerelmüknek fény- és árnyoldalai

Így szeretnek az Ikrek férfiak. A szerelmüknek fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így szeretnek az Ikrek férfiak. A szerelmüknek fény- és árnyoldalai / 2. oldal

Kire vágynak igazán?

Hogyan szeretnek az Ikrek férfiak? Az Ikrek szerelmének fény- és árnyoldalai

Ha egy Ikrek férfit szemeltél ki magadnak, akkor nincs könnyű dolgod. Először is feltétlenül titokzatosnak kell maradnod, mert amint azt érzi, hogy kiismert, már el is veszíti az érdeklődését irántad. Az Ikrek imádnak szellemi szócsatákat vívni, sokszor könnyebb ezen a szinten meghódítani őket, semmint a testiséggel, vagy éppen a kedves modorral. Mindenképpen előnyt jelent, ha te is alapvetően rugalmasan és könnyedén kezeled az életet, próbálsz arra törekedni, hogy ne a nehézségeket lásd meg a mindennapokban, hanem a lehetőségeket.

Szerencsés, ha szívesen utazol, mert az Ikrek jellemző módon imádják a nyaralást, a kirándulást, képesek minden egyes szabadnapjukon járni a világot.

Ha nem csak mentálisan, emlékek segítségével tudsz hozzátenni ehhez a hobbihoz, hanem fizikálisan is részt tudsz venni az utazásokon, az bizony kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy közelebb kerülj az Ikrek férfihoz.

Az említettek is elég magasra teszik a lécet, de hozzá kell tennünk azt is, hogy az Ikrek állandóan beszélnek, csevegnek. Ha nem lenne elég, hogy imádnak jönni-menni, akkor még az is nagy lecke részükről, hogy folyton el is mesélik az élettörténetüket és a friss élményeiket. Ezt nehéz lehet elviselnie annak, aki inkább befelé fordulna, szereti az otthon nyugalmát és az állandóságot. Ha azonban a felsorolt tulajdonságok nem alapvető jellemzőid, egy Ikrek férfi oldalán is könnyen megtalálhatod az igazi boldogságot.

Képek forrása: luckybusiness/Depositphotos.com.shock/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást