Így szeretnek az Ikrek férfiak. A szerelmüknek fény- és árnyoldalai

Így szeretnek az Ikrek férfiak. A szerelmüknek fény- és árnyoldalai

Címlap / Életmód / Ezotéria / Így szeretnek az Ikrek férfiak. A szerelmüknek fény- és árnyoldalai

Az Ikrek férfiak sokoldalúak és segítőkészek, örömmel nyitnak mások felé. Mindezeken túl egész életükben vívódnak, ugyanis gyakran úgy érzik, két személyiség bújt meg bennük. Az egyik énjük folyton menne, ismerkedne, utazna és bejárná a világot, a másik énjük viszont nyugalomra, családra és biztos életre vágyik, kockázatok nélkül. Eléggé egyértelmű, hogy ezt a két végletet még gondolatban sem könnyű összeegyeztetni, nemhogy a nagybetűs életben.

Nem erényük a hűség

Hogyan szeretnek az Ikrek férfiak? Az Ikrek szerelmének fény- és árnyoldalai

Akadnak hűséges Ikrek, de csak azok a férfiak erősítik ezt a tábort, akik felülkerekedtek kalandozó énjükön, és nem nyomasztja őket a személyiségük másik oldala. A többieknek sajnos kifejezett gyengeségük a hűség, és nem azért, mert nem szerelmesek, vagy nem tudnak egy emberhez kötődni, hanem mert ennyire kíváncsi természetek. Próbálnak arra törekedni, hogy a jelen pillanatait megélhessék, ami részben nagyon csábító mások számára, részben viszont aligha lehet komoly jövőt alapozni egy ilyen felfogással bíró férfi oldalán.

Az Ikrek imádják, ha valami változatos, folyton újdonságokat tartogat, ezért sokan eleve nem is jutnak el a komoly kapcsolatokig, legalábbis jó sokáig tart, mire tényleg azt mondhatjuk róluk, hogy megkomolyodtak.

Könnyen leveszik a nőket a lábukról, és bár nem mindig az a céljuk, hogy hódítsanak, a nyitottságukat sokan félreértik – emiatt gyakran válogathatnak a partnerek között. Részben ezért is olyan nehéz számukra a megállapodás, keresve-keresetlenül is sok lehetőségük adódik arra, hogy ne legyenek hűségesek és monogámok.

Kire vágynak igazán?

Hogyan szeretnek az Ikrek férfiak? Az Ikrek szerelmének fény- és árnyoldalai

Ha egy Ikrek férfit szemeltél ki magadnak, akkor nincs könnyű dolgod.

Először is feltétlenül titokzatosnak kell maradnod, mert amint azt érzi, hogy kiismert, már el is veszíti az érdeklődését irántad. Az Ikrek imádnak szellemi szócsatákat vívni, sokszor könnyebb ezen a szinten meghódítani őket, semmint a testiséggel, vagy éppen a kedves modorral. Mindenképpen előnyt jelent, ha te is alapvetően rugalmasan és könnyedén kezeled az életet, próbálsz arra törekedni, hogy ne a nehézségeket lásd meg a mindennapokban, hanem a lehetőségeket.

Szerencsés, ha szívesen utazol, mert az Ikrek jellemző módon imádják a nyaralást, a kirándulást, képesek minden egyes szabadnapjukon járni a világot.

Ha nem csak mentálisan, emlékek segítségével tudsz hozzátenni ehhez a hobbihoz, hanem fizikálisan is részt tudsz venni az utazásokon, az bizony kiváló lehetőséget nyújt arra, hogy közelebb kerülj az Ikrek férfihoz.

Az említettek is elég magasra teszik a lécet, de hozzá kell tennünk azt is, hogy az Ikrek állandóan beszélnek, csevegnek. Ha nem lenne elég, hogy imádnak jönni-menni, akkor még az is nagy lecke részükről, hogy folyton el is mesélik az élettörténetüket és a friss élményeiket. Ezt nehéz lehet elviselnie annak, aki inkább befelé fordulna, szereti az otthon nyugalmát és az állandóságot. Ha azonban a felsorolt tulajdonságok nem alapvető jellemzőid, egy Ikrek férfi oldalán is könnyen megtalálhatod az igazi boldogságot.

Képek forrása: luckybusiness/Depositphotos.com.shock/Depositphotos.com

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást