Hogyan készülj el 10 perc alatt

Hogyan készülj el 10 perc alatt

Címlap / Életmód / Egészség / Hogyan készülj el 10 perc alatt

Két dologban biztosak lehetünk: az idő vészesen telik, a pénzt pedig folyamatosan költjük.

Attól, hogy gyorsan végezzük a dolgunkat, nem jelenti, hogy kevesebbet költünk.
Felgyorsult világot élünk, ezért szeretnénk mindent gyorsan és jól elvégezni. Miért ne lehetne így a napi szépítkezési rutinnal is?

Próbálj mindent előre eltervezni.

Mi közben eldöntöd milyen frizurád legyen, győződj meg róla, hogy elég egyszerű ahhoz, hogy hamar megalkotsd. Ráadásul a 2010-es hajdivat nagyon könnyed: használd a megfelelő hajápoló termékeket este, aludj, kelj fel, fésülködj és menj.
Így nem lesz gondod a hajaddal, ráadásul időt és pénzt takarítasz meg.

Használd ki az estéket

Bármennyire is fáradt lennél, egy forró relaxáló fürdőhöz biztosan kedved van. Közben használj testápoló krémeket, így megspórolod a gyógyfürdőkre szánt időt és pénzt. Ha rendszeresen rendezel relaxáló estéket, a bőrőd szép lesz, ráadásul másnap sokkal frissebbnek érzed majd magad.

Sminkelés alatt is megtakaríthatsz egy kis időt.

Ha nem szükséges ne használj alapozót, hiszen a nappali smink mindig természetes és pasztel színű. Használj egy természetes színű rúzst, amit másodpercek alatt felvihetsz. Nem fogja senki észre venni, ha nem tökéletesen rúzsoztad ki magad, mert a rúzs természetes színű.

A szépség az egészségnél kezdődik.

Senki és semmi nem segíthet, ha egészségtelen ételeket fogyasztasz, nem alszol eleget vagy túl stresszes vagy. Keress olyan recepteket, amelyek könnyen és gyorsan elkészíthetőek, ugyanakkor egészségesek.
Ha éjjelente nem tudsz aludni, keress meg egy orvost és ha nem egészségügyi probléma, akkor is ellát néhány hasznos tanáccsal. Próbáld meg kerülni a stresszhelyzeteket, ha nem megy, gondolkodj pozitívan és beszélgesd jól ki magad.

Próbáld tudatosan vásárolni a ruhákat.

Válassz könnyen vasalható, akár vasalásra nem szoruló egyszerűen kombinálható darabokat. A kényelem is legyen szempont, mégis érezd nőiesnek, szépnek magad ruháidban.

Döntsd el mennyi időt szeretnél tükör előtt tölteni egy nap. Ha minden nap üdén tartod tested, gondoskodsz róla, a megfelelő frizurát és sminket választod ki, akkor 10 perc alatt el tudsz készülni.
Továbbá légy boldog és vidám, kerüld a stresszt, így a napod is szép lesz mint te, és nem kell semmilyen speciális alapozó, vagy drága ruha, hogy tündökölj.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást