Hogyan hordd a szezon divatszíneit és mintáit?

Hogyan hordd a szezon divatszíneit és mintáit?

Címlap / Stílus / Divat / Hogyan hordd a szezon divatszíneit és mintáit?

A szezonban abszolút az ősz dominál, mind a színeket, mind a mintákat illetően. Több romantikus, sportos és nőies irányvonal szárnyakat kap az idényben, most azt is megmutatjuk, hogyan viselheted divatosan őket.

Piros

Az egyik legnőiesebb és idén egyúttal legdivatosabb szín a piros, amit nem csupán egy-egy ruhadarabon, hanem komplett szetteken is viselhetsz. 
A szolidabb árnyalatokat kedvelők a sötétebb, bordós színek közül ugyancsak válogathatnak, míg a merészebbek, vagy a különlegesebb alkalomra készülők voksolhatnak az egészen élénkpiros darabok mellett.
Ha ki akarsz tűnni a tömegből, egy borongós őszi napon kapj fel egy bordó vagy piros ruhát, majd válassz hozzá egy magas talpú, különleges bokacsizmát.
Ruha: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: CCC, 10 900 Ft  

Khaki

A khaki a maszkulin stílus egyik alapszíne, így érdemes vagy a kicsit férfiasabb, sportosabb darabokkal társítanod, vagy teljes fordulatot véve a legnőiesebb ruháiddal viselned.
Vegyél fel egy sztreccs farmernadrágot, kevésbé élénk, feltűnő színben, majd egy hozzá passzoló, ejtett szabású felsőt. A szetthez társíts egy khaki színű, sportos, mégis kicsit karcsúsított, s ezáltal nőies kabátot, majd egy lapos talpú bokacsizmát. 
Blúz: H&M, 5 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 12 000 Ft 

Pasztell

A pasztell nyáron is divatos volt, és ősszel is divatos lesz, csupán kicsit szolidabb, kevésbé feltűnő árnyalatokban. Ennek megfelelően a nyáron vásárolt blúzodat egész nyugodtan felkaphatod, csupán ősziesíteni kell a szettedet.
A hosszított pasztell blúzhoz válassz egy árnyalatban passzoló leggings-et, amihez vegyél fel egy csizmát. 
Érdemes olyat vásárolnod, ami illik a nadrágod színéhez, ugyanis ha nem különül el élesen a csizma és a nadrág, akkor azáltal hosszabbnak mutathatod a lábaidat
Nadrág: H&M, 5 990 Ft 
Bőrkabát: Esprit, 60 000 Ft 

Szürke

Meglepő módon a sok különleges szín mellett egy olyan semleges árnyalat, mint a szürke is kiemelkedő szerepet kapott a szezonban. Nem túl üdítő, ha mindig ezt a színt viseled, de az idei divat szerint abszolút magadra öltheted a szürke minden árnyalatát.
Egy klasszikus alapdarabot, a szürke kardigánt mindenképpen ajánlatos beszerezned, hiszen ezzel bármelyik öltözékedet feldobhatod. Ha az elegánsabb vonalon maradnál, vegyél fel egy fekete, magasabb derekú farmernadrágot, válassz hozzá egy csinos, betűrhető blúzt és már kész is a tökéletes őszi szetted. 
A kényelmes szetthez hétköznapi farmer, oversize blúz és lapos talpú cipő dukál.
Kardigán. Orsay, 7 500 Ft 
Blúz: H&M, 3 990 Ft 
Félcipő: CCC, 5 590 Ft 

Csíkos

Ha egy mintát kellene kiemelnünk a szezonban, akkor az a csíkos lenne, ez ugyanis főként a felsők világába, de abszolút bekerült a divatba. Jellemző módon a kicsit kövérítő, vízszintes irányban futó csíkok hódítanak, így érdemes olyan darabokon viselni őket, amik eleve túlzással bírnak. 
Vegyél fel egy háromnegyedes, vagy hosszú ujjú, ejtett fazonú, oversize blúzt. A szetthez feszes farmernadrág, és stílusodtól függően egy csinos magas sarkú, vagy egy ősziesített sportcipő illik a legjobban.
Felső: H&M, 3 990 Ft 
Nadrág: Orsay, 9 000 Ft 

Elő a mintákkal

A csíkos mellett más minták is megmaradtak nekünk az őszre, márpedig ezeket ildomos beiktatni ilyentájt is a ruhatárunkba, hiszen segítségükkel elkerülhetjük az unalmas összehatást
Ősszel válogathatunk a visszafogottabb, ám nem kevésbé feltűnő virág-és állatminták közül, de a feliratok, a népi motívumok is divatosnak tekinthetők.
Vegyél fel egy állatmintás leggings-et, hozzá egy színben passzoló, visszafogottabb felsőrészt, majd a szettet bolondítsd meg egy feltűrhető ujjú kardigánnal és magas sarkú cipővel.
Legging: H&M, 5 990 Ft 
Cipő: CCC, 7 190 Ft 
Kardigán: Orsay, 7 500 Ft 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást