Életmód / Ezotéria

Hogyan alakulnak idén a pénzügyeid? A pénz és karrier horoszkópod elárulja!

Hogyan alakulnak idén a pénzügyeid? A pénz és karrier horoszkópod elárulja!

Pénzügyeink és karrierünk sikeressége persze nem csak attól függ, hogy milyen zodiákus alatt születtünk, de nagyban befolyásolja a horoszkópunk azt, miként állunk a munkához, a feladataink elvégzéséhez. 2019 alapvetően szerencsés évnek ígérkezik, szinte alig akad olyan ember, akinek valamilyen negatív végkimenetellel kellene számolnia az év végén. Vajon te is a szerencsések közé tartozol? Lássuk, hogyan alakulnak idén a pénzügyeid, és milyen változásokra számíthatsz a karrieredben!

Bak

A Bak születésű emberek méltán híresek kitartásukról és arról, hogy karrierjüket sokszor minden és mindenki elé helyezik.

Ez nem igazán fog változni az előttünk álló évben sem, a Bakokra 2019-ben is nagy sikerek várnak.

Könnyen megeshet, hogy többféle munkát, pozíciót ajánlanak fel neked, köztük külföldi lehetőségeket.

Az idei évben úgy néz ki, nem igazán tudsz rossz döntést hozni a munkádat, karrieredet illetően, amit várhatóan ősszel még egy fizetésemelés is meg fog koronázni.

 

Vízöntő

2019-ben valószínűleg kicsit nyugalmasabbak lesznek a pénzügyeid, mint eddig, de sajnos idén sem fognak elkerülni a konfliktusok.

Továbbra sem fogsz egykönnyen alkalmazkodni a kollégáidhoz, vagy úgy általában az emberekhez, és ez bizony óhatatlanul konfliktushelyzeteket fog teremteni.

A karrieredet illetően tavasszal számolhatsz egy nagyobb váltással, vagy nagyobb volumenű változással, ami jó eséllyel külföldre irányít majd valamilyen formában.

Ha ilyen lehetőséget kapsz idén, akkor azt a csillagok szerint érdemes megragadnod.

 

Halak

Halakként nem vagy az a tipikus karrierista, ennek ellenére 2019 még neked is pozitív változásokat hozhat.

Olyannyira, hogy nyáron kalkulálhatsz egy előléptetéssel, vagy végre megérhet a saját elhatározásod, és olyan munkahelyre kerülhetsz, ami jóval több önállóságot biztosít számodra.

Ez akár azt is jelentheti, hogy saját vállalkozást indítasz, ami esetedben igazán hatalmas előrelépés.

Jelenleg úgy tűnik, őszre minden szépen kirajzolódik, addig „csak” annyi a teendőd, hogy precízen és odafigyelve koncentrálj az előtted álló feladatokra.

 

Kos

Az év elején alapvetően igaz lesz rád, hogy megfontolt és átgondolt terveket hozol, ami nem igazán jellemző a személyiségedre – de most legalább magadnak is bebizonyíthatod, hogy nem csak annak van értelme, aminek nagy hévvel vágsz neki.

Ez a mentalitás jó eséllyel változni fog, ahogy megérkezik a tavasz, és téged is elkap a régi lendületed.

Lehetséges, hogy 180 fokos fordulatra készülsz, ami akár felmondást, munkahelyváltást is jelenthet.

Ha azonban nem kapsz visszautasíthatatlan ajánlatot, a bolygóállások szerint jobban jársz, ha megvárod az őszt, akkor ugyanis kedvezőbbek lesznek a körülmények az újratervezéshez.

 

Bika

Szívósságodat és kitartásodat a munkahelyeden is díjazzák, nagyon jó esély van arra, hogy idén végre előléptetésben, és/vagy fizetésemelésben részesülj.

Ez természetesen további motivációt biztosít számodra, hiszen az anyagi biztonság nagyon fontos az életedben.

Egy szó, mint száz, te még az átlagosnál is sokkal jobban értékeled, ha megbecsülik a munkádat, és a kisebb-nagyobb, de pozitív visszajelzéseknek köszönhetően még szorgalmasabban veted bele magadat a teendőkbe.

2019-ben pedig minden adott is lesz ahhoz, hogy a mérleg végre a te oldaladra billenjen.

 

Ikrek

Az év egészét tekintve jó esély van arra, hogy sikert sikerre halmozz, de azért lesz két komolyabb mélypont, amikor nem árt kicsit jobban odafigyelned magadra és a munkakörülményeidre.

Az első ilyen időszak tavasz közepén, a másik pedig ősz közepén várható.

Nehéz meghatározni, milyen jellegű nehézséggel számolhatsz, de ugyanúgy benne van a képben a munkahelyváltás, mint az, hogy a kollégáid próbálnak keresztbetenni neked, esetleg elhappolnak előled egy jó kis pozíciót.

Legyél résen, hogy a lehető legnagyobb eséllyel kivédhesd ezeket a kellemetlen helyzeteket!

 

Rák

A 2019-es évben jó esély van arra, hogy külföldön próbálj szerencsét, de legalábbis kapni fogsz olyan ajánlatot, amit nagyon nehéz lesz visszautasítani.

Akár a váltás miatt, akár azért, mert végül mégis itthon maradsz, tavasszal meglehetősen sok munkával számolhatsz.

Ez azonban, úgy tűnik, meghozza a gyümölcsét, mert a megszokottnál jóval kövérebb lehet a pénztárcád.

Ez nem csupán biztonságérzetet ad számodra, hanem elégedettséggel is eltölt majd.

Egyedül az őszi időszakban kell kicsit jobban odafigyelned, akkor esélyes, hogy kicsúszik a kezeid közül a megszerzett plusz, továbbá valamilyen munkahelyi konfliktussal is számolhatsz.

 

Oroszlán

Az Oroszlánok ebben az évben sokat fognak agyalni a karrierjükön.

Akik nem elégedettek, azok rengeteget morfondíroznak a váltáson, vagy legalább azon, hogyan juthatnának végre feljebb a ranglétrán.

Nos, úgy tűnik, a sikerszéria már a tavasz közepén kezdetét veszi, és akár egészen év végéig tarthat.

Szerencsés év vár tehát az Oroszlánokra, feltéve persze, hogy nem süppednek bele a vágyott luxusba, hanem mindent megtesznek azért, hogy lépésről lépésre építsék a karrierjüket.

Ez ősszel akár vezető pozíciót is magával hozhat!

 

Szűz

A Szüzeknek az év első fele nem indul konfliktusok és fennakadások nélkül – minden bizonnyal a maximalizmusod is közrejátszik abban, hogy sok új kihívással kell számolnod.

Azonban, ahogy az lenni szokott, kitartásodnak, odafigyelésednek köszönhetően viszonylag könnyen fogod venni az eléd gördülő akadályokat, és ezzel akár évekre előre is bebiztosíthatod a pozíciódat, vagy megalapozhatod a saját vállalkozásod sikerét.

A lényeg, hogy legyél kicsit bátrabb és merészebb, és ami még ennél is fontosabb, kezdj el hinni a saját értékeidben!

 

Mérleg

Az idei év kiváló arra, hogy vállalkozást indíts, vagy ha már vállalkozol, minden eddiginél nagyobb sikereket érj el.

Szerencsés hónapok várnak rád, neked csupán annyi a dolgod, hogy megragadd a kínálkozó lehetőséget.

Jó, ha ebben bátorít valaki, ugyanis a Mérlegek sokszor nem elég eltökéltek a változtatások terén, pedig idén minden adott lesz ahhoz, hogy nagyon jó évet zárjanak.

Az egész éves bevételt megdobhatja az őszi időszak, amikor úgy tűnik, különösen jól alakulnak majd a pénzügyek.

 

Skorpió

A Skorpióknak idén jól alakulnak a pénzügyeik, mondhatjuk úgy is, hogy végre beérik a kemény munka gyümölcse.

Skorpióként te is azok közé tartozol, akik sosem voltak restek kitartóan dolgozni, és ez az erős akarat 2019-ben végre kamatozni látszik.

Jelenleg úgy tűnik, ez egy saját vállalkozás indításán, kibontakoztatásán túl egy külföldi munkalehetőségben is megnyilvánulhat, úgyhogy érdemes nyitott szemmel járnod, és ahogy eddig tetted, bátran elébe menni a kihívásoknak.

 

Nyilas

Meglehetősen vegyes év elé nézel, sikereket és komolyabb váltásokat, kiadásokat éppúgy tartogathat számodra 2019.

Egyelőre úgy néz ki, az év eleje szerencsésebb lesz az anyagiak terén, főleg késő tavasszal, illetve nyáron arathatod le a babérokat.

Az ősz újdonságokkal és meglepetésekkel rukkol majd elő, ami viszont elsülhet jól és rosszul egyaránt.

Valószínűleg egy nagyobb volumenű feladatban, beruházásban kell majd részt venned, aminek a vége akár felmondás is lehet – de arra igen nagy esély van, hogy az év vége felé valamilyen komolyabb kihívással fogsz majd szembesülni.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást