10 jel, hogy Te vagy a szerető!

10 jel, hogy Te vagy a szerető!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / 10 jel, hogy Te vagy a szerető!

Nem mindenki tud megmaradni a monogám életmód mellett, ami mindenképpen problémákat szülhet a kapcsolatban, de annál nagyobb lehet a baj, ha úgy vagy szerető, hogy fogalmad sincs az édes hármasról, hiszen te éppenséggel úgy tudod, hogy elsőszámú barátnővé léptél elő… Honnan tudhatod, hogy szerető vagy?

A sokat eláruló telefon

Egyáltalán nem hagyja, hogy hozzányúlj a telefonjához, mi több, a társaságodban gyakran kikacsolja, vagy lenémítja a készüléket.
Utóbbi a kezdetekben betudható kedves figyelmességnek is, de ha zavarba jön, amikor rá kell néznie a telefonjára, esetleg egy gyanús mosoly kíséretében félreteszi, mondván, hogy „már megint a munkahelyről hívnak”, akkor nem biztos, hogy mindent tudsz a magánéletéről.

Nehezen tudod elérni

A randizás és a kezdeti rózsaszín köd időszakában legszívesebben állandóan a másikkal lennénk, ám ha ez nem adatik meg, akkor az a minimum, hogy szerelmes üzenetekkel bombázzuk kedvesünket. 
Ennél a pasinál azonban sűrűn előfordul, hogy csak későn válaszol, és eléggé felszínes ügyekre hivatkozik. Bár az üzenet tartalma maga csodás, azért elég aggasztó, hogy miért csak órák múlva volt ideje pár sort bepötyögni.

Sosem spontán

Legalább egy hétre előre tisztába akar vele kerülni, mikor tudtok találkozni. Nem szereti a spontán találkozókat, és ha megfigyeled a randijaitokat, az is megeshet, hogy ismétlődést tapasztalsz.
(Pl. ha minden csütörtökön, este 7-től 9-ig találkoztok, akkor van rá esély, hogy otthon úgy tudják edzeni/sörözni/meccset nézni van.)

Nem mutat be otthon

Ha már hosszabb idő eltelt és még mindig semmi nyoma annak, hogy szívesen bemutatna legalább a barátainak, akkor feltétlenül van okod gyanakodni.
Nem valószínű, hogy nincs egy haverja se, akivel eltölti a szabadidejét, sokkal inkább arról lehet szó, hogy őket sem szívesen avatja be életének e részébe. (Vagy ha meg is teszi, nem tart annyira fontosnak, hogy megismertessen velük.)

Nem beszél a jövőről

Nem beszél a közös jövőtökről, hiszen nincs is, így nem akarja kellemetlen helyzetbe hozni magát. Idővel minden kapcsolatban természetes igényként kell jelentkeznie a jövő kérdésének, de ha nálatok szóba sem kerül semmi, az igen intő jel. 
Ugyanez a helyzet akkor is, ha bár beszéltek az elkövetkezendő időszakról, az dátumok egyre inkább csak tolódnak és nem történik semmi.

Csak kettesben magabiztos

Ha kettesben vagytok, akkor minden rendben, kedves és odaadó lesz, de ha végre valahára elmentek étterembe, vagy moziba, egyre csak azt veszed észre, hogy aggodalmaskodva tekintget körbe, nem tud feloldódni. 
Még inkább intő jel, ha a nyilvános találka, garantáltan messze esik az otthonától – már ha egyáltalán tudod, hol lakik.

Nincs fenn a közösségi oldalon

Vagy ha mégis van adatlapja, minimális infókra szorítkozik, mondván, neki nincs szüksége rá, hogy kiteregesse a szennyesét az éterben. Persze ez még önmagában nem ok, de elég nagy az esélye, hogy egyszerűen nem akarja a titkolnivalókat kitenni a kirakatba. 
Könnyebb arra magyarázatot találnia, miért nem regisztrált, mint arra, miért nem hajlandó kitenni, hogy te vagy a párja. 

Nincs benne a vadulásban

Imád szeretkezni, de nagyon-nagyon óvatosra veszi a figurát, sőt, lehet, hogy kiborul, ha te inkább kicsit vadulnál.
A harapás-, szívás- és körömnyomokat nem könnyű eltüntetni, sokszor hetek kellenek, hogy a hegek felszívódjanak, s egy ilyen nyomot igencsak nehéz otthon kimagyarázni.

A legénylakása

Nem szívesen veszi, ha nála találkoztok, de ha ez mégis megtörténik, óhatatlanul is nők nyomaira bukkansz. Nem biztos, hogy együtt él a jelenlegi barátnőjével, de egyes pasik még arra is képesek, hogy titkos albérletet vegyenek ki, csak hogy teljes legyen a második életük. 
A gyanút keltő jelekre rögtön rávágja, hogy az előző barátnő hagyta itt őket és lusta volt elpakolni, vagy biztos a húgának a hajszálaival van tele a mosdó, mert múltkor itt bulizott a barátnőivel.

Letámad

Ha van oka a magánéletének takargatására, akkor vagy kitér a válaszadás alól, vagy ami az ilyen pasikra jellemző, letámad és téged tesz felelőssé: „nincs szükségem egy állandóan féltékenykedő barátnőre”, „utálom, ha sürgetsz”, „nem tudok mindenkinek megfelelni” stb. Ezek a mondatok egyenesen eléd vetítik, mi a helyzet.
Egy-két ok önmagában még sosem jelent semmit, hiszen akár az ismerkedési fázisban folyton jelenlevő tapogatózásról is szó lehet. Ám ha jóformán az összes jel ráhúzható a kapcsolatotokra, akkor garantáltan nem az egyedüli barátnő vagy.

VIDEO Ők lesznek 2024 legszerencsésebb csillagjegyei

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!