5 híres színésznő, akiről nem tudtad, hogy nem eredeti vörös

5 híres színésznő, akiről nem tudtad, hogy nem eredeti vörös

Címlap / Kikapcsolódás / Szórakozás / 5 híres színésznő, akiről nem tudtad, hogy nem eredeti vörös

A hajunk identitásunk meglehetősen nagy része és egy feltűnő frizura sokat elmond viselőjéről. Hollywoodban szintén fontos lehet egy sztár számára egy ikonikus haj vagy hajszín. Sokan nem is változtatnak rajta, annyira védjegyükké válik frizurájuk. A „vörös démonok” mindig kiemelkedtek a mezőnyből és ez napjainkban sincs másképp, hiszen a vörös haj ritka és aki jól tudja viselni, az egyenesen ellenállhatatlan. Ennek ellenére meglepően sok olyan színésznőt imádunk vörös hajáért, aki valójában teljesen más hajszínnel született. Az alábbi öt híres színésznő, olyan stílusosan ver át minket, hogy csak kevesen tudják róluk, hogy hajkoronájuk nem is eredeti vörös.

Emma Stone

Az egyik legikonikusabb kortárs vörös sztár, holott valójában szőke. Állítása szerint sok hajszínnel kísérletezett, de mivel eredeti eperszőke fürtjeihez a vörös passzolt a legjobban, megmaradt ennél a dögös árnyalatnál.

Ahogy ő nyilatkozott: „Imádok vörös hajat hordani. Ugyan eredetileg szőke vagyok, de imádok vöröshajú lenni.”

Annyi biztos, hogy hatalmas kék szemeit szépen kihozza a mélyvörös haj, így nem csoda, ha Emma így tetszik magának a legjobban.

 

Bella Thorne

A gyereksztárból szexi nővé érett Bella igazi kaméleonnak számít, ha hajról van szó, hiszen feketén is barnán is láthattuk már, azonban „civilben” mindig visszatér a dögös vöröshöz.

Lehet, hogy azért, mert színészi karrierjét ezzel a hajszínnel kezdte, vagy mert egyszerűen illik a személyiségéhez, mindenesetre annyira természetesnek hat rajta ez az árnyalat, hogy mindenki eredeti vörösnek hiszi.

Pedig ő is szőkének született, azonban olyannyira nem szereti eredeti angyali hajszínét, hogy mikor egy rendező arra kérte, hogy fesse szőkére a haját, Bella könnyekben tört ki.

 

Amy Adams

Csodálkozol, hogy a gyönyörű Amy is rajta van a listán, ugye?

A színésznő olyan régóta hordja vörösen a haját, hogy már nem is emlékszünk, milyen volt előtte, pedig a régebbi fotóin egyértelműen látszik, hogy bizony ő is szőke.

Amy 27 évesen kezdte vörösre festeni a haját és ez a lépés állítása szerint „drámai módon befolyásolta” a karrierjét, hiszen azóta sorra kapja a jobbnál jobb szerepeket.

Lehet, hogy előbb-utóbb szőkén is befutott volna, de tény, hogy a közönség vörös hajjal zárta a szívébe.

 

Sophie Turner

A Trónok Harca felejthetetlen Sansa Stark-ja a sorozat után nem tűnt el, hanem az X-men franchise üdvöskéje lett, mikor rá osztották a fiatal Jean Grey, azaz Phoenix szerepét.

Mivel Sophie mindkét ikonikus karaktert hosszú, mélyvörös hajjal formálta meg, mindenki azt hiszi, ez az eredeti hajszíne.

Ezért is lepődött meg a közönség, mikor a forgatások után a színésznő világos szőke frizurával mutatkozott, mert – mint róla is kiderült – szőke hajjal született.

Sophie azt nyilatkozta, nagyon fárasztó volt számára, hogy szőke haját minden héten vörösre kellett festenie, így már alig várta, hogy visszatérhessen természetes hajszínéhez.

 

Cynthia Nixon

Bármily meglepő, a Szex és New York egyik dívája, a dögös, rövidhajú Miranda sem eredeti vörös. Cynthia Nixon több, mint egy évtizeden keresztül verte át a világot, annyira jól állt neki ez az árnyalat.

A sorozat és a filmek után viszont – ahogy Sophie Turner – ő is alig várta, hogy újra természetes szőke hajszínében pompázzon és nem is várta meg, míg lenő a vörös, hanem gyorsan befestette haját.

Érdekes, hogy ezek a híres vörös démonok valójában szőke ciklonok, de a lényeg, hogy ezek a csodaszép hölgyek mindkét hajszínt remekül tudják viselni.

 

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást