Életmód / Ezotéria

Ha te is a hercegedet keresed: ennek a 4 csillagjegynek van egy igazán gyengéd oldala

Ha te is a hercegedet keresed: ennek a 4 csillagjegynek van egy igazán gyengéd oldala

Rák

A Rák férfiak örök romantikusok, tényleg tipikusan szőke hercegek fehér lovon. Nagyon érzelmesek, odaadóak, törődőek, sőt, sokszor ők azok, akik az érzelmes témákat felhozzák és feszegetik. Végtelenül figyelmesek és kifejezetten imádnak lelkizni. Egész életükben arra törekszenek, hogy megtalálják a nagy Őt, és amint ez sikerül, teljes egészében a párkapcsolatuk felé fordulnak, minden mást kizárnak, hátrébb tesznek a fontossági sorrendjükben.

Bókolnak, ajándékokkal halmozzák el a szeretteiket, szóban és tettekben egyaránt kifejezik, mit éreznek, és ebből a jó szokásukból az évek elteltével sem engednek. Persze, az emberek többsége nem csillagjegy alapján szelektál, de ha érzelmes férfira vágysz, keresve sem találhatnál jobbat a Rákoknál.

Halak

A Halak jegyűek ugyancsak mélyen érzelmesek, bár nem pont úgy, ahogy a Rákok. Erősen él bennük egy művészi véna, de legalábbis érdeklődnek a művészetek iránt, sokszor ebben élik ki érzelmességüket.

Képesek megjárni a mennyországot és a poklot néhány óra leforgásán belül, ezért – ha egy Halak férfi oldalán lyukadsz ki – azzal számolnod kell, hogy alaposan meg kell válogatnod a szavaidat. Vigyáznod kell, hogy finoman és kedvesen bánj vele, na és persze legyél érzelmileg stabil, különben ő is meginog.

 A Halak nehezen viselik a realitásokat, álmodozó alkatok, emiatt viszont nagyon romantikusak és odaadóak tudnak lenni, amikor párkapcsolatról van szó. Hihetetlen mértékben bele tudják tenni magukat egy-egy kapcsolatba, jóformán függőségi viszonyt alakítanak ki, de ők úgy vélik: vagy így, vagy sehogy.

Mérleg

A Mérlegeknek is legtöbbször a párkapcsolatuk körül forog az életük, de a gondolataik mindenképpen. Nagyon nehezen viselik, ha egyedül kell lenniük, inkább egyik kapcsolatból a másikba esnek, csak ne kelljen magányosan tengetni a mindennapjaikat.

Imádnak udvarolni, szeretik kerülgetni a forró kását, számukra sokszor az ismerkedési fázis a lehető legizgalmasabb része a párkapcsolatoknak – úgyhogy már az elején borítékolhatod, hogy egy igazi herceggel van dolgod.

Persze, emberfüggő is, mennyire lesz hosszú távon is ilyen lovagias a Mérleg társad, hiszen számukra nagyon fontos a harmónia, és emiatt lehet, hogy kissé házsártossá válnak a nehezebb időszakokban. Cserébe mindig diplomatikusak és kompromisszumkészek, úgyhogy nem kifejezetten nehéz velük dűlőre jutni a problémásabb kérdésekben sem.

Oroszlán

Az Oroszlánoknak ugyan a fellépése sokszor nem azt sejteti, hogy igazi lovagok, valójában nagyon is azok. Ahhoz, hogy ezt az énüket megmutassák, kicsit meg kell dolgoztatni őket a kapcsolat indulásakor, hiszen imádják a kihívásokat, és amit könnyen megkapnak, azt nem is igazán tudják értékelni.

Ha így teszel, már az udvarlási fázisban észreveheted, milyen nagyvonalú és romantikus jegyről is van szó. Ami a későbbieket illeti, az Oroszlánok imádják a luxust, a pompát, mindent megtesznek az anyagi biztonságért, és valóban nagyvonalúak, ha a szeretteikről van szó.

Gond nélkül feladnak mindent a szerelmükért, hatalmas anyagi, fizikai és lelki áldozatokat képesek hozni. Ehhez csak egy dolog kell: muszáj ápolni az egójukat, mert a büszkeségük hihetetlenül sérülékeny.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást