10 szuper határidőnapló 2021-re, lelőhelyekkel és kiegészítőkkel

10 szuper határidőnapló 2021-re, lelőhelyekkel és kiegészítőkkel

Címlap / Életmód / Pénz és hivatás / 10 szuper határidőnapló 2021-re, lelőhelyekkel és kiegészítőkkel

Milyen egy jó határidőnapló?

Attól függ, hogy neked mire van szükséged. Egy jó naptár kiválasztásánál ugyanis nem mindegy, mi a munkád, vannak-e gyerekeid, egybe vagy külön szeretnéd vezetni a te dolgaidat és a család többi tagjának „logisztikáját”. Természetesen fontos a határidőnaplód külső megjelenése is. Persze szintén fontos kérdés a méret és az is, hogy heti vagy napi beosztású verziót szeretnél. Szóval sok mindent figyelembe kell venned, amikor kiválasztod a számodra tökéletes társat a következő évre. 

Lássuk, milyen verziókban gondolkodhatsz 2021-ben.

Családi tervező – amikor egyben akarod látni mindenki programjait

Dolce Blocco Secret Family Planner

Minden évben szuper határidőnaplókat gyártanak a Dolce Blocconál. Egy anyukának nincs is ennél jobb megoldás. A heti beosztású naptár igazi társ egész évre. Benne nyomon követheted a saját teendőidet, illetve az egész családét is. A délelőtti és a délutáni teendőket egy vonal választja el egymástól, hogy még jobban elkülönüljenek. Az élményt nőknek szóló idézetek segítik, de találsz benne menstruációs naptárat, az ünnepek összesítését, külön telefonregisztert és jegyzetlapokat is. Természetesen a névnapokat és a születésnapokat is külön követheted benne. Nyolcféle designnal kapható.

1. Dolce Blocco naptár, 2. Dolce Blocco toll (illusztráció: Tetiana Garkusha/istockphoto.com)

Heti beosztású, egyedi naptár

PlanAll heti tervező

Vannak, akik arra vágynak, hogy a teendőik mellett sok érdekes, egyedi funkciót is tartalmazzon a határidőnaplójuk. Szeretnék vezetni, hogy mennyi folyadékot fogyasztottak egy adott napon, vagy épp azt, hogy hogyan érezték magukat egész héten. A PlanAll heti tervező megszámlálhatatlan designnal kapható, bizonyára megtalálod köztük a kedvenced.

1. Planall naptár, 2. Planall tollak (illusztráció: Tetiana Garkusha/istockphoto.com)

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást