Ha nálad is problémát szokott okozni, hogy mi legyen a húsvéti maradék sonkával, tojással és hasonlókkal, akkor segítünk néhány tippel, hogy milyen ételeket készíthetsz belőle, akár egy ebédre, akár egy könnyű vacsorára vágysz. Mutatunk néhány receptet, amelyekkel ízletes fogássá változtathatod a húsvéti maradékot, túl a rakott krumplin.
2/5 Sonkába tekert csőben sült spárga
Ehhez a könnyű ebédhez vagy vacsorához szükséged lesz egy csomag zöldspárgára: a spárgákat pirítsd meg egy kis vajon, majd minden darabot tekerj körbe egy vékony szelet sonkával. A becsomagolt spárgákat egyesével tedd szorosan egymás mellé egy hőálló tálba, majd locsold meg őket besamel mártással.
A tetejére reszelj egy kis sajtot, majd süsd addig az egészet 200 fokon, amíg a sajt szép aranybarna nem lesz. Friss zöldsalátával körítve tálalhatod is, amikor elkészült.
A cikk a hirdetés után folytatódik a következő oldalon, lapozz!