8 csajos halloweeni dekor a lakásba

8 csajos halloweeni dekor a lakásba

Címlap / Otthon / Dekor / 8 csajos halloweeni dekor a lakásba

1. Gótikus megoldások

Nem csak az olcsó ijesztegetésre lehet rámenni Halloween idején. A gótikus stílusú dekor is nagyon betalálhat, főleg, ha szereted az ilyen hangulatú horrorfilmeket. Nagyon jól tud mutatni egy régiesebb és egy nagyon modern, minimalista berendezés mellett is.

 

 

2. Az egyszerűen mozgatható dekortálca

Ha nem szeretnéd az egész házat Halloween-témába öltöztetni, és valami olyat akarsz, ami könnyen cipelhető egyik helyiségből a másikba, akkor csinálj egy többemeletes dekortálcát, ami meghozza a hangulatot bárhová, mégsem uralja a szobát. A stílus lehet olyan, ami illik a lakásodhoz, ezekre a tálcákra tényleg bármilyen dekort felpakolhatsz.

 

 

3. Dekoráld a könyvespolcot!

Ha vagy olyan szerencsés, hogy szép nagy könyvespolcok vannak az otthonodban, még véletlenül se hagyd ki, hogy ezeket is kidekorálod. A lehetőségek száma végtelen: a műpókhálótól kezdve az egészen minimál árnyékdekorig, bármilyen színű, stílusú és mennyiségű díszítés elfér ilyenkor.

 

 

4. Feküdj rá a horrorra!

Ha bírod a horrorfilmeket, és szereted az ilyen stílusú dekorációt, akkor október végén ne fogd vissza magad! Egész nyugodtan meríthetsz a kaszabolós horrorokból, a szellemtörténetekből, a pszichológiai thrillerekből is. Ha nem akarod túltolni, elég egy-két dekorelem is, ami ezekre emlékezteti azt, aki belép a házadba. Egy ajtódísz is tud nagyon stílusos és hangulatos lenni, ha ügyesen választod meg.

 

 

Még több dekorációs ötletet találsz a következő oldalon. Kattints ide a lapozáshoz >>

Oldalak: 1 2

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást