Életmód / Ezotéria

Ennyire vagy hajlamos rossz párkapcsolatban maradni a csillagjegyed szerint

Ennyire vagy hajlamos rossz párkapcsolatban maradni a csillagjegyed szerint

Kos

Sok mindenről híres vagy, mint például szenvedély, makacsság és kalandozó természet. Szereted a vadászatot, a hajszát a szerelemben, de az unalmat nem viseled el. Könnyen megunsz embereket, amennyiben azok nem képesek fenntartani az érdeklődésed.

Még akár az állandó konfliktusok árán is kitartasz mellette, hiszen a lelked mélyén valahol évezed a drámát és a veszekedéseket. Ha kapcsolatod nem működik, de partnered izgalmas, hajlamos vagy sokkal tovább vele maradni a kelleténél, hiszen legalább nem unatkozol.

Bika

Makacs, de elhivatott személyiség vagy, aki általában nem hagyja, hogy rosszul bánjanak vele. A Bika szenvedélyes és hűséges szerető, aki azonban visszafelé is elvárja, hogy párja a tenyerén hordozza és kényeztesse. Erről nem igazán vagy hajlandó lemondani, amikor azonban már partnered beilleszkedett az életedbe, nehezen váltasz, mert kényelmes vagy és a szokások rabja.

Nagyon nehezen szabadulsz meg a „bejáratott” dolgoktól. Inkább elviseled a negatív dolgokat, minthogy a szakítással és az ezzel járó változással a feje tetejére állítsd az életed.

Ikrek

Kételkedő vagy és nehezen hozol döntéseket, ami miatt alaposan megválogatod a partnereidet, ugyanakkor éppen ezért nehezen szánod el magad a váltásra is. Még ha a szíved mélyén tudod is, hogy jobbat érdemelsz, félsz, hogy rossz döntést hozol a szakítással.

Hajlamos vagy arra is, hogy azt gondold magadról, hogy problémás személyiség vagy és ezért nehéz téged szeretni. Ezért is fordul elő sokszor, hogy ahelyett, hogy kipenderítenéd, sokkal több esélyt adsz partnerednek, mint amennyit megérdemel.

Rák

Hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, és mindig elvakít a szerelem. Első látásra képes vagy halálosan szerelembe esni és rendkívül gondoskodó szerető vagy. Ez nagyon romantikus és remek kvalitás egy kapcsolatban, de sajnos sokszor ez a veszted is.

Még akkor is hajlamos vagy a közös jövőről fantáziálni, mikor egyértelműen gyülekeznek kapcsolatod felett a viharfelhők. Figyelmen kívül hagyod a jeleket és partnered akkor is felruházod képzelt jó tulajdonságokkal, mikor már régen kiderült, hogy nem elég jó hozzád és egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oroszlán

A hiú Oroszlán nem adja oda magát akárkinek. Téged nem könnyű levenni a lábadról és inkább vagy egyedül, mint olyasvalakivel, akiről úgy gondolod, hogy nem érdemel meg téged. Ha azonban valakit beengedsz a szívedbe, mélységesen elkötelezett leszel iránta, de leginkább csak azért, mert büszke vagy arra, milyen remek partnert választottál.

Ez azonban arra is hajlamosít, hogy nehezen válj meg az illetőtől, hiszen ezzel elismered, hogy hibáztál, ami büszke karakterednek nincs ínyére. És valljuk be: mindezek mellett még a drámát sem veted meg.

Szűz

Azt hiszed, a kapcsolat kudarca a te hibád, és kétségbeesetten próbálod helyrehozni. A természetedből kifolyólag analitikus típus vagy, mindent kielemzel a végtelenségig. Emiatt eleve nehezen adod rá a fejed, hogy elköteleződj valaki mellett, de ha már a kapcsolatban vagy, nehezen lépsz ki belőle, éppen emiatt.

Nem vagy naív és látod, hogy gondok vannak köztetek, de hajlamos vagy azt hinni, minden miattad van és sokszor tévesen magadat hibáztatod. Hacsak egy fikarcnyi esélyt is látsz a kapcsolat megmentésére, keményen – és olykor hiábavalóan – harcolsz érte.

Mérleg

Csak akkor lépsz ki a kapcsolatból, ha már egyszerűen nincs más választásod. Mindennél fontosabb számodra az egyensúly, ezért a konfrontációt a végletekig próbálod elkerülni.

Az életed minden terén a harmóniára törekszel, ezért borzasztóan szenvedsz egy problémás kapcsolatban, ugyanakkor mindent meg is teszel annak érdekében, hogy mérleg két oldalán az egyensúlyt visszaállítsd. Hajlamos vagy minden rosszat ideiglenesen a szőnyeg alá seperni, hogy elkerüld a veszekedéseket, de ez csak ideiglenes megoldás, ami mindig visszaüt.

Skorpió

Mindig arra vágysz, ami nem lehet a tiéd. Mindig körüldonganak a férfiak, mert csábító vagy és titokzatos, de a bizalmadat nem adod könnyen. A tiltott gyümölcs hajkurászása többször sodor kellemetlen helyzetbe, mert élvezed az izgalmat, amit az ad, hogy olyan partnerrel vagy, aki nem hozzád való és akivel egyébként nem sok esélyetek van a boldogságra.

Nagyon nehezen nyílsz meg és mindig az elérhetetlent hajkurászod, így hajlamos vagy inkább értelmetlen kalandokra fecsérelni az időd, minthogy végre rászánd magad az elkötelezettségre.

Ha érdekel a többi csillagjegy is, lapozz a következő oldalra ide kattintva >>

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Nyilas

Szeretsz flörtölni és látszólag jól bánsz ez ellenkező nemmel, de ha kapcsolatokról van szó, nem mindig találod a helyed. Ugyan hajlamos vagy őrizni a szabadságod és élvezed a függetlenséged, de ha a párkapcsolatra kerül a sor, túl sokszor nézed a dolgokat töretlen optimizmuson keresztül.

Emiatt sajnos előfordul, hogy nem veszed észre partnered hibáit és csak a jó tulajdonságaikra fókuszálsz. Még akkor is, mikor a kapcsolat már romokban hever, te töretlenül hiszel abban, hogy minden helyrejön és nem lépsz addig, amíg elkerülhetetlenné nem válik a szakítás.

Bak

Keményen dolgozol, szorgalmas vagy és eltökélt, így a kapcsolataidra is átmented ezt a szemléletet. Nyílt lapokkal játszol, nem rejted véka alá a szándékaidat és hajlandó vagy a végsőkig kitartani a másik mellett, nem félsz az elköteleződéstől.

Ha viszont kiderül, hogy nem vagytok egymáshoz valók, akkor is hezitálsz, mert már túl sok időt és energiát fektettél a dologba. Mivel nem szeretsz pazarolni, inkább megpróbálod menteni, ami menthető ahelyett, hogy szakítanál és keresnél magadnak egy újabb partnert, aki valóban hozzád való.

Vízöntő

Szívesen vagy egyedül és nagyon nehezen engedsz be valakit a szívedbe. Fontos számodra hogy partered mentális, érzelmi és fizikális szinten is stimuláljon, ezért nehezen választasz magadnak párt, de ha ez végre megtörténik, igazi csodaként éled meg a szerelmet.

Éppen ezért ha mégis akad valaki, akinek megnyílsz, nagyon nehezen mondasz le róla, mert attól félsz, senki mással nem fogod megtapasztalni ezt az élményt. A Vízöntőben nem alakulnak ki könnyen komoly érzelmek, így ezekért hajlamos akkor is küzdeni, amikor már egyértelmű, hogy nincs esély.

Halak

Szereted azt érezni, hogy a másiknak szüksége van rád és szívesen játszod a lelki támaszt. Gondoskodó vagy és rendkívül empatikus, amik remek tulajdonságok, ha a szerelmet nézzük, ugyanakkor pont ezek miatt kerülsz olykor kellemetlen helyzetbe.

Partnereddel mély kötődést és intimitást alakítasz ki, még azon az áron is, hogy fennáll a veszélye, hogy számára egy valóságos érzelmi mankóvá válsz. Ezen a téren hajlamos vagy sokkal többet magadra vállalni, mint amennyit kellene, és akár még azt is hagyod, hogy társad manipuláljon.

Válassz egy csillagjegyet és mindent megtudsz róla!
KOS BIKA IKREK RÁK
OROSZLÁN SZŰZ MÉRLEG SKORPIÓ
NYILAS BAK VÍZÖNTŐ HALAK

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást