Ennyire vagy hajlamos rossz kapcsolatban maradni, csillagjegyed szerint

Ennyire vagy hajlamos rossz kapcsolatban maradni, csillagjegyed szerint

Címlap / Életmód / Ezotéria / Ennyire vagy hajlamos rossz kapcsolatban maradni, csillagjegyed szerint

Kos

Sok mindenről híres vagy, mint például szenvedély, makacsság és kalandozó természet. Szereted a vadászatot, a hajszát a szerelemben, de az unalmat nem viseled el. Könnyen megunsz embereket, amennyiben azok nem képesek fenntartani az érdeklődésed.

Még akár az állandó konfliktusok árán is kitartasz mellette, hiszen a lelked mélyén valahol évezed a drámát és a veszekedéseket. Ha kapcsolatod nem működik, de partnered izgalmas, hajlamos vagy sokkal tovább vele maradni a kelleténél, hiszen legalább nem unatkozol.

Bika

Makacs, de elhivatott személyiség vagy, aki általában nem hagyja, hogy rosszul bánjanak vele. A Bika szenvedélyes és hűséges szerető, aki azonban visszafelé is elvárja, hogy párja a tenyerén hordozza és kényeztesse. Erről nem igazán vagy hajlandó lemondani, amikor azonban már partnered beilleszkedett az életedbe, nehezen váltasz, mert kényelmes vagy és a szokások rabja.

Nagyon nehezen szabadulsz meg a „bejáratott” dolgoktól. Inkább elviseled a negatív dolgokat, minthogy a szakítással és az ezzel járó változással a feje tetejére állítsd az életed.

Ikrek

Kételkedő vagy és nehezen hozol döntéseket, ami miatt alaposan megválogatod a partnereidet, ugyanakkor éppen ezért nehezen szánod el magad a váltásra is. Még ha a szíved mélyén tudod is, hogy jobbat érdemelsz, félsz, hogy rossz döntést hozol a szakítással.

Hajlamos vagy arra is, hogy azt gondold magadról, hogy problémás személyiség vagy és ezért nehéz téged szeretni. Ezért is fordul elő sokszor, hogy ahelyett, hogy kipenderítenéd, sokkal több esélyt adsz partnerednek, mint amennyit megérdemel.

Rák

Hagyod, hogy az érzelmeid elragadjanak, és mindig elvakít a szerelem. Első látásra képes vagy halálosan szerelembe esni és rendkívül gondoskodó szerető vagy. Ez nagyon romantikus és remek kvalitás egy kapcsolatban, de sajnos sokszor ez a veszted is.

Még akkor is hajlamos vagy a közös jövőről fantáziálni, mikor egyértelműen gyülekeznek kapcsolatod felett a viharfelhők. Figyelmen kívül hagyod a jeleket és partnered akkor is felruházod képzelt jó tulajdonságokkal, mikor már régen kiderült, hogy nem elég jó hozzád és egyáltalán nem vagytok egymáshoz valók.

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást