Ezekben az esetekben jobb, ha a férfi irányít – Neked is jót fog tenni!

Ezekben az esetekben jobb, ha a férfi irányít – Neked is jót fog tenni!

Címlap / Szerelem / Párkapcsolat / Ezekben az esetekben jobb, ha a férfi irányít – Neked is jót fog tenni!

Engedd, hogy kezdeményezzen

Napjainkban nem aranyszabály, hogy csak és kizárólag a férfi kezdeményezhet, de azért valljuk be, a legtöbben erre vágyunk. A nők többsége nem úgy képzeli el a nagy szerelemi jelenetet, hogy addig-addig helyezkedik, mígnem a férfi szinte „kénytelen” randevúra hívni. Ennél már csak az okozhat nagyobb fennakadásokat, ha kerekperec felajánlod, hogy találkozzatok, mert tetszik neked.

Sajnos akadnak olyan férfiak, akiken egyértelműen látszik, mit szeretnének, ám valamiért annyira önbizalom-hiányosak, hogy nem merik elmondani a terveiket.

Ilyenkor jól jön részedről egy kis hátszél, de azért fel kell tenned a kérdést magadnak, hogy hosszú távon is úgy szeretnél-e viselkedni, ahogy az induláskor tetted, avagy egyáltalán nem zavar-e, hogy sokkal inkább anyuka, mint nő szerepében fogsz otthon tetszelegni – ez sajnos könnyen előfordulhat azoknál a férfiaknál, akik még kezdeményezni, flörtölgetni sem mernek.

Ami biztos, ha tökélyre fejlesztenéd az ismerkedést, akkor el kell érned, hogy a férfi azt higgye, ő szedett fel téged – mindezt persze úgy, hogy te ártatlanul eljátszod, semmi szereped nem volt abban, hogy pontosan téged szemelt ki. Ez már igazi művészet, de megéri egy kicsit játszadozni a kapcsolat indulásakor, mert a férfiak imádnak bizonyítani: neked és saját maguknak egyaránt.

Engedd, hogy ő szervezkedjen

Ha nem te szervezed a randit – ami így lesz, ha nem te hívod el a férfit valahova –, akkor azzal lehetőséget adsz neki, hogytervezzen, szervezzen, és ők ezt nagyon élvezik. Tudat alatt is hajtja őket, hogy irányíthatnak, vezethetnek és a saját kezükben van az este lefolyásának a menete, ami persze nem feltétlenül igaz, de attól még higgyék csak ezt. Könnyebben férfinak fogja érezni magát melletted, ha az a felállás, hogy ő hozza a döntéseket, még akkor is, ha olyan apróságról van szó, mint hogy melyik étteremben vacsorázzatok.

Ilyen esetekben igazán nem nehéz átengedni az irányítást, főleg, hogy sokan a nőiségüket is jobban ki tudják bontakoztatni akkor, ha engedik a férfinak az udvarlást és a kezdeményezést. Szóval két legyet üthettek egy csapásra!

A későbbieket illetően nyilvánvalóan az a szerencsés, ha a komolyabb döntéseket együtt, közösen hozzátok meg, és nem szervezkedtek semmit a másik háta mögött. Azonban sok nő hajlamos arra, hogy otthon is minden extra terhet magára vállaljon, pedig így is akad teendő bőven. A férfiak többsége azonban nem arra vágyik, hogy egy szalmaszálat se kelljen otthon keresztbe tennie, viszont, ha ezzel elkényezteted a szerelmedet, akkor érthető módon nem fog erőlködni. De ha hagyod, hogy otthon is meglegyen a saját kis felelőssége, bizonyos dolgokat igenis neki kelljen megszerveznie és lebonyolítania, akkor azzal nem csak a saját vállaidról veszel le terhet: ő is jobban férfinak érezheti magát melletted.

Engedd, hogy irányítson az ágyban

Nem a gyengeség jele, ha időnként olyan nőként viselkedsz, ami inkább a személyiséged rejtettebb részeire jellemző. Tehát, ha a hétköznapokban erősnek kell mutatnod magadat, akkor kifejezetten jól tud esni, hogy legalább a szerelmed karjaiban ellazulhatsz.

Mindez nem azt jelenti, hogy gyenge nő lennél, akit irányítanak, éppen ellenkezőleg: olyan nő vagy, aki tudja, mire van szüksége ahhoz, hogy kiteljesedhessen és harmóniában éljen magával.

Sok férfira és nőre is jellemző, hogy ha pl. a munkájuk során nagyon keménynek kell lenniük és vezető szerepben tetszelegnek, akkor az ágyban szeretik átengedni az irányítást. Ez azért lehet, mert nekik is szükségük van a gondoskodásra, továbbá izgató számukra annak a tudata, hogy valaki még felettük is „hatalmaskodhat”. Az intim együttléteknél keresve sem találhatnánk jobb lehetőséget arra, hogy uralkodjanak felettük.

Persze az egyértelmű, hogy ez is személyiségfüggő és az aktuális hangulatod is nagyban befolyásolja, mihez van kedved, de a férfiak sokszor jóval inkább arra vágynak, hogy irányíthassanak, nem pedig arra, hogy kizárólag őket kényeztessék. A két véglet persze nem zárja ki egymást, még egyetlen szeretkezést tekintve sem, de az biztos, hogy az ágyban időnként egész nyugodtan átengedheted az irányítást.

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást