Ragyogó és színes! Így készíts ünnepi dekorációt szezonális finomságokból

Ragyogó és színes! Így készíts ünnepi dekorációt szezonális finomságokból

Címlap / Otthon / Dekor / Ragyogó és színes! Így készíts ünnepi dekorációt szezonális finomságokból / 2. oldal

Narancs

A narancs a legtipikusabb karácsonyi gyümölcseink közé tartozik, citrusos aromája miatt régóta használják a dekoráció szerves részeként. A legelterjedtebb felhasználási módja során szegfűszegeket kell nyomkodni a gyümölcsbe, így egyszerre élvezhetjük a narancs és a fűszer izgalmas kombinációját.

A narancs ugyanakkor még nagyon sok lehetőséget tartogat: ha félbevágod és kikaparod a belsejét, önthetsz bele viaszt, tehetsz bele mécsest. A szárított narancskarikák bármilyen ünnepi dekorációban tökéletesen mutatnak, a koszorúkon, asztaldíszeket is látványosak, de felfűzve, karácsonyfára akasztva szintén nagyszerű választásnak bizonyulnak.

 

 

Oldalak: 1 2 3 4 5

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást