Otthon / Szórakozás

Gyermekként csúfolták őket, ma viszont a komplett osztálynál többet keresnek

Gyermekként csúfolták őket, ma viszont a komplett osztálynál többet keresnek

Egy időben, mikor a modell kifejezést meghallottuk, mindenki a meghamisíthatatlan esztétikumra, a nagybetűs szépségre gondolt. Manapság már tudjuk, hogy a szépség teljesen relatív fogalom, és a legjobb szerződéseket nem feltétlenül azok a modellek kapják, akik kifejezetten gyönyörűek: sokkal inkább azok, akik egyedi külsejükkel felkeltik a potenciális vevők érdeklődését.

Amy Deanna

Amy volt az első olyan modell, akit úgy alkalmaztak, hogy egy nagyon látványos és feltűnő bőrbetegséggel, a vitiligóval „küszködött”.

A titokzatos kórban szenvedő betegek elveszítik bőrükből, valamit szőr- és hajszálaikból a melanint.

Ennek eredményeképpen teljesen szabálytalan mintázatú, lassan növekvő, fehér foltok jelennek meg a bőrön, továbbá a szőr-és hajszálak is őszülni kezdenek.

Nem meglepő módon Amy elsősorban alapozókat, sminktermékeket népszerűsített, de ma már sokkal inkább előnyére fordítja egyedi külsejét, és a legtöbbször éppen „bőrhibája” kerül középpontba a fotókon.

 

Connie Chiu

Connie Chiut már egész biztosan te is láttad valamilyen reklámfilmben, vagy fotón, de minden bizonnyal te is arra asszociáltál, hogy alapos elő- és utómunkálatok előzték meg azt, hogy a modell így nézzen ki.

Ezzel szemben az igazság az, hogy Connie albínó, ami miatt megannyi gúnyolást volt kénytelen elszenvedni fiatalabb korában.

Szerencsére a modellvilágban nyomban sikeres lett, és 25 éves kora óta töretlenül halad előre a karrierje, hiszen rengetegen keresik a legrutinosabb albínó modellt – ő volt ugyanis az első, aki ezzel a veleszületett pigmentációs rendellenességgel tört be a divatiparba.

 

Kokie Adile

A csak Kokie néven elhíresült modell a kamaszok rémálmát élte fiatal korában.

Szinte mindenki csúfolta őt sűrű, bozontos haja miatt és persze a rengeteg szeplőjét sem győzte rejtegetni.

A modellvilágban azonban rögvest beleszerettek, hiszen az ő szeplői még az átlagosnál is különlegesebbek.

Szinte festőiek, olyanok, mintha egy sminkes órákon át pöttyözte volna Kokie bőrét.

Ha mindez nem lenne elég, szinte világítanak kék szemei, amik egyébként sem mindennaposak az afroamerikai modelleknél.

Nem csoda, hogy manapság nem győz válogatni a felkérések között!

Freya Lawrence

Freya Lawrence volt az osztály sőt, talán az iskola tipikus „csúnya lánya”.

Saját elmondása szerint is rettenetesen sokat csúfolták, amitől még a maradék önbizalma is elszállt.

Vékonyszálú haja, elálló fülei, szeplős bőre, vékony testalkata és kissé fiús vonásai azonban nem csak a kamaszok céltáblájává tette – a későbbiek során, modellként egyenesen kapkodtak érte.

Freya tehát nemhogy rejtegette mások által szépséghibának titulált vonásait, azokkal egyenesen pénzt keresett, mégpedig rengeteg pénzt.

 

Nyadak Duckie Thot

Első ránézésre úgy tűnhet, Nyadak Duckie Thot megannyi szépészeti beavatkozáson esett át, és ő is egyike azoknak, akik mindenáron a Barbie babákra akartak hasonlítani, erről azonban szó sincs.

A ma már keresett modell plasztikai műtét nélkül néz úgy ki, mint egy hibátlan baba, akinek extraként a képeit is napokon át retusálták.

A mindösszesen 23 éves, ausztrál modell előtt fényes karrier áll, hiszen már idáig is sokat tett le az asztalra.

Ő is azzal keresi a kenyerét, ami miatt gyermekként támadások áldozata lett!

 

Masha Tyelna

Masha Tyelna messze nem a tökéletes szépség képét testesíti meg, legalábbis, ha az általános közízlésről beszélünk.

A keskeny állú, hatalmas szemű modell a legkevésbé sem az a tipikus nő, akiről azt gondolnánk, milliókat keres a külsejével. Pedig egész pontosan erről van szó!

Már-már optikai csalásnak tűnik, de Mashának tényleg ekkora szemei vannak, ami miatt megannyi sértést kapott fiatal korában – és ezen egyedi arcberendezése sem segített túl sokat.

Mégis, Masha ma nem csak divatfotókon szerepel rendszeresen, kifutókon és címlapokon is találkozhatsz vele, ahol hogy, hogy nem, éppen hatalmas szemeit hangsúlyozzák.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást